Karim Merdjadi: Rad prisluhne ženi

28. 6. 2017 | Vir: Nova
Deli
Karim Merdjadi: Rad prisluhne ženi (foto: N. Divja)
N. Divja

Simpatičen sodnik iz kuharske oddaje MasteChef Slovenija Karim, ki je v letošnjih oddajah dokazal, da se zna še kako razjeziti, če se kakšen od tekmovalcev norčuje iz hrane in posledično predstavitve te, ne skriva, da mu je slovenska obala pri srcu, tako zasebno kot poslovno.

Z ženo Heleno velikokrat obiščeta obalne prijatelje in se z njimi ob dobri kulinariki in kozarcu vina veselo družita. A Karim na Obalo rad zaide tudi s svojim kulinaričnim ateljejem, ki je pravi magnet za številne ljubitelje sladko obarvanih dobrot velikega mojstra.

Mi smo pred dnevi ponovno opazili Karima v družbi žene Helene v sklopu projekta Odprta kuhna, kjer sta oba številne goste z veseljem seznanjala z dobrotami v sklopu njunega kulinaričnega ateljeja. Prav zanimivo je bilo videti, kako je Karim pozoren do svoje žene ter ji pri nasvetih z veseljem prisluhne.

"Povezuje naju marsikaj. Ljubezen do kulinarike, potrpežljivost in to, da drživa skupaj v dobrem in v slabem. Prvi korak na najini skupni poti sem sicer naredil jaz, vendar tudi tokrat nisva mogla mimo reka, da gre ljubezen skozi želodec. Pravzaprav gre še danes," nam je v smehu pred časom za naše revije razkril Karim, ki svoj atelje dobrot vedno znova mojstrsko nadgrajuje.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave