Karin bo razkrila največje skrivnosti

Vir: Nova
4. 12. 2013

Vedeževalka revije Lea in hkrati naša najbolj iskana numerologinja Karin se od leta 2013 poslavlja s samimi presežki in hkrati napoveduje, da bo prihodnje leto lahko boljše za številne med nami.

Karin je prepričana o moči števil in zaveda se, da je modrost poznavanja pravil, na podlagi katerih števila delujejo, formula za uspeh vsakogar od nas.

Po odličnih napovedih poslovnim partnerjem v Dubaju in številnih osebnih stikih pri nas se je odločila za korak, o katerem je razmišljala že nekaj časa, a sta jo prepričala prav zvestoba in vztrajnost njenih skoraj 20.000 sledilcev na njeni Facebook strani.

Tudi zaradi njih se je odločila, da skrivnosti, ki jih uporablja pri svojem delu, deli z ljudmi, ki verjamejo, da prav številke premikajo svet.

Prav v teh dneh se je Karin za nekaj časa umaknila na neznano lokacijo, kjer se s posebno meditacijo pripravljala na večer 21. decembra, ko bo pred zbranimi v dvorani hotela Habakuk razkrila veliko svojega znanja in ljudem pomagala, da prevzamejo vajeti v svoje roke.

"Namen večera je, da ljudje doživijo transformacijo vsega, kar jim danes pije moč za soočanje z vsakim dnem znova. Spremenijo lahko vse, od financ do partnerskega odnosa in zdravja. Prepričana sem, da je vse, kar zares potrebujemo, skrito v nas samih," pravi Karin.