Karin in Urban Žertek: Končno na medene tedne

Karin in Urban Žertek: Končno na medene tedne (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
21. 8. 2017

Karin in Urban Žertek iz Zasavja sta si letošnjo pomlad obljubila zvestobo pred kamerami oddaje Dobro jutro. In čeprav sta tik po poroki priznala, da medenih tednov nimata v načrtu, sta si v minulih dneh vseeno privoščila oddih pri naših južnih sosedih. 

Kot nam je povedala Karin, sta z Urbanom še vedno v cvetju. ''Fino se imava, rada se imava,'' je najprej povedala Karin, kako sta doživela prvi mesec kot poročen par, in dodala, da sta se ravno vrnila s prvih skupnih počitnic kot zakonca. ''10 dni sva dopustovala v okolici Makarske. Tam sem bila že večkrat in moram reči, da v Dalmacijo hodim izredno rada,'' nam je še izdala in spet dodala, da sta prav ta dopust doživela kot poročno potovanje.

''Zdaj ne načrtujeva nič drugega. To je bilo to.'' Pravi pa še, da sta si na tem dopustu privoščila predvsem lenarjenje. ''Dala sva si duška in možgane 'na off'. Poleg tega sva si privoščila vožnjo s tubo po morju, prav tako sva poskusila tudi SUP,'' je pojasnila simpatična temnolaska, ki jo je Urban na počitnicah peljal tudi na romantično večerjo – na pico. ''To je moja najljubša jed in mislim, da je s to izbiro zadel v polno!''

Nove poslovne priložnosti

Čeprav se je od maja spremenilo kar nekaj stvari – kot pravi, sta tudi onadva potrdila mit, da se po poroki zrediš –, pa je Urban stopil tudi na samostojno pot, pri kateri mu z veseljem na pomoč priskoči njegova izbranka. ''Urban ima podjetje Klimax, v sklopu katerega montira klime. Jaz mu pomagam tako, da skuham večerjo, napišem mu račune ... na tak način skrbim zanj. Čeprav so začetniški meseci v novem poslu težki, se Urban s takim stresom zelo dobro spopada. Ni nervozen, malo je pod stresom, ampak dobro delujeva,'' je še povedala Karin, ki je sicer ravno zaključila letnik, jeseni pa bo nadaljevala magisterij tehniške varnosti.

Kaja Milanič

Priporočamo