Karin In Urban Žertek (TV Poroka): Pred TV-kamerami dahnila ‘da’

Parček se je poročil 
med ostanki samostana 
v Žički kartuziji. (foto: Janez Kotar) Janez Kotar
Vir: Nova
29. 5. 2017

Karin in Urban Žertek sta že šest let par, poročila pa sta se pred kamerami oddaje Dobro jutro. Tokratna poroka je potekala 12. maja v prelepem ambientu Žičke kartuzije in tudi tokrat ni manjkalo presežkov in presenečenj.

Kot smo bili vajeni v zadnjih letih, se je tudi tokrat v vlogi matičarke pojavila znana Slovenka. Karin in Urbana je namreč poročila nekdanja televizijka, zdaj komunikacijska trenerka, svetovalka in mediatorka Saša Einsiedler, ki je v akciji TV-poroka nastopila kot stalna komentatorka v studiu oddaje Dobro jutro.

Sicer pa Saša ni edina estradnica, ki je popestrila poroko, saj so s svojimi glasbenimi točkami dogajanje popestrili še Helena Blagne, Raiven, Dejan Vunjak, Čuki in drugi. "Bila sem pozitivno presenečena. Zelo lepo so me presenetili in čisto ničesar ne bi spremenila. Če bi se še enkrat poročila, bi se popolnoma enako," nam je povedala Karin in dodala, da je bil zanjo celoten dogodek tako ganljiv, da je jokala ves dan.

In čeprav je navada, da se po poroki par odpravlja na poročno potovanje, nam je Karin zaupala, da so njuni načrti drugačni. "Na poročno potovanje ne greva, se bova pa zdaj posvetila svojim starim grehom. Sama moram na primer zdaj zaključiti študij, ki sem postavila na stranski tir," nam je še povedala.

Kaja Milanič