Karin in Slaviša: Usodno valentinovo

Slaviša Stojanović in Karin Ježovita (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
3. 7. 2014

Ne, nogometni trener Slaviša Stojanović in numerologinja Karin Ježovita nista par, čeprav so se njune poti po dolgih letih ponovno prekrižale prav na praznik zaljubljencev. Za Slavišo je pestro leto v nogometnem klubu Crvena zvezda, s katerim je postal srbski državni prvak, Karin pa v Beograd širi svojo poslovno žilico.

Za vaju je bilo usodno valentinovo, vendar ne v takšnem smislu, kot bi sprva pričakovali. Kako sta se spoznala?

Slaviša: S Karin se poznava že dolgo, najine poti pa so se znova prekrižale po naključju letošnjega 14. februarja, ko sva se znašla na istem letalu proti Beogradu. Karin je bila tja namenjena iz poslovnih razlogov, jaz pa sem se vračal domov z ekipo Crvene zvezde. In izmed vseh 50 članov ekipe, ki smo zasedli sedeže na letalu, so naju s Karin posedli skupaj. Beseda je dala besedo, pogovor je hitro prešel poslovne okvire in sva se začela pogovarjati tudi na bolj osebni ravni.

Čigava pa je bila ideja, da začneta sodelovati tudi na poslovnem področju?

Karin: Po spletu naključij.

Slaviša: Zgodilo se je spontano. Začelo se je z osebnimi vprašanji, potem z vprašanji o poškodbah igralcev, ki so se pojavile na pripravah. In potem so se vprašanja samo še dodajala.

Slaviša, veljate za izredno vraževernega človeka. Torej verjamete v neko višjo silo, ki lahko vpliva na potek in izid tekme?

Slaviša: Zagotovo verjamem v njeno stroko, torej v numerologijo, kjer zaporedje in kombinacija številk določata potek določenih situacij.

Intervju lahko v celoti preberete v novi številki revije Story.

Story

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 28/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 28/2014

Story Story 28/2014, od 03. 07. 2014