Karin Sabadin: Silvestrovo ima drugačen pridih, to je dobra priložnost za potepanja

Karin Sabadin: Silvestrovo ima drugačen pridih, to je dobra priložnost za potepanja (foto: Osebni album) Osebni album
31. 12. 2019

Zgovorna TV-voditeljica Karin Sabadin pravi, da ima silvestrovo - v primerjavi z božičem - povsem drugačen pridih, saj je to priložnost, ko lahko skočimo na kakšen zanimiv izlet in tako odkrivamo čare drugih mest.

"V študentskih časih smo vedno odkrivali čare številnih prestolnic in spoznavali nove dežele. Trenutno je bolj priročno biti nekje bliže in na toplem. Na najdaljši dan v letu je bila z gledalci oddaje Dobro jutro kolegica Erter Pust, sama pa te dni intenzivno razmišljam, kako na oder pospremiti letošnje Osebnosti Primorske posameznih mesecev, ki so nam naplavile številne svetle zglede. Dnevi so intenzivni, preživljam jih tudi v družbi kolegov z Deželnega sedeža Rai v Trstu, ki zadnja leta sodelujejo pri projektu. Dobrim možem smo se priporočili za navdih," je dejala Karin Sabadin.

Televizijska voditeljica nam je še, preden smo si zaželeli vse dobro v letu 2020, dejala, da je v januarju, po vseh obveznosti in ko se tempo nekoliko umiri, vedno lepo pobegniti v kakšno idilično zimsko pokrajino vsaj za nekaj dni. Kam jo bo Karin Sabadin ucvrla takoj prihodnje leto, pa zaenkrat še ne razmišlja ...

Priporočamo