Karin Sabadin uživa ob morju

Karin Sabadin uživa ob morju (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
16. 7. 2018

Primorka Karin Sabadin zadnje desetletje kot voditeljica in redaktorica oblikuje koprski del jutranje oddaje Dobro jutro, ki v zadnjih sezonah podira rekorde v gledanosti.

Mi smo poklicali simpatično Primorko, da nam razkrije, kako bo po končani televizijski sezoni preživljala poletne dni zasluženega oddiha.

"Poletje je že tu, čutiti ga je v zraku in med ljudmi. S sodelavci na TV Koper skrbno oblikujemo vsebino in izvedbo vsake oddaje in tako bo vse do konca letošnje sezone. Naš studio na prostem pričara posebno vzdušje, le da nam je letos nekoliko ponagajalo aprilsko vreme, ki še traja," razkrije Karin in doda svoj pogled na poletje: "Obožujem poletje, saj si resnično lahko vzamemo več časa drug za drugega, več je časa za potepanja naokrog in za preizkušanje v novih športnih podvigih. Včasih pa je že dovolj, da v tišini prisluhnemo žuborenju morja. Najlepša so tiha in mirna jutra in večeri, ki se lahko razpotegnejo pozno v noč. Morje je nujna spremljava, njegov zven pa ravno pravi za prebiranje knjig, ki še čakajo na branje. In seveda se ves čas odvijajo procesi in projekti, s katerimi smo z mislimi že v jeseni pri novi televizijski sezoni."

Foto: Tomo Jeseničnik, osebni arhiv

Priporočamo