Karin Sabadin: V novi preobleki

Karin Sabadin: V novi preobleki (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
5. 9. 2017

Primorka Karin Sabadin zadnje desetletje kot voditeljica in redaktorica oblikuje koprski del odlične jutranje oddaje na RTV SLO z naslovom Dobro jutro, ki v zadnjih sezonah podira rekorde v gledanosti.

Mi smo simpatično voditeljico poklicali, da nam razkrije, kako je preživela letošnje poletje, ter razkrije, kakšne novosti lahko pričakujemo v novi televizijski sezoni.

"Letošnje poletje je bilo in je še posebej navdihujoče v več pogledih. Vreme nam je bilo zelo naklonjeno; morje je bilo temu primerno prijetno toplo in nadvse sproščujoče. Sama sicer obožujem senco borovcev, saj pihlja veter in prinaša nove zamisli," pove Karin in nadaljuje: "Delovno pa smo zagnali že vse moči, zato da bomo gledalkam in gledalcem v prvem tednu septembra in v prihodnje znova ponudili najboljše. Novosti je kar nekaj, ampak svetujem, da se nam gledalci pridružijo, tako bo vsako presenečenje še večje. Po prenovi ljubljanskega in mariborskega studia pa lahko z veseljem razkrijem, da tudi koprski dobiva novo preobleko."

Priporočamo