Karin Šimonka: Blažena mamica

Karin, sicer 
direktorici podjetja 
Organika +, je tudi 
po porodu uspelo 
ohraniti vitko postavo.  (foto: Nika Arsovski) Nika Arsovski
Vir: Nova
18. 4. 2016

Podjetnica in zaprisežena športnica Karin Šimonka je srečo našla v objemu poslovneža Tiborja Šimonke, s katerim sta srečo kronala z rojstvom sina Alexandra Evana, januarja pa je družinico razveselila še deklica Sofia Ana.

Razlika v letih ne bi smela biti problem. Simpatična nekdanja partnerica manekena Alena Kobilice je pred leti med delom v fitnesu spoznala 28 let starejšega poslovneža, s katerim sta se leta 2013 poročila na dvorcu Zemono.

"Priznam, še pred kratkim sem imela glede razlike v letih precej drugačno mnenje, takšno, kot ga ima verjetno večina ljudi," je povedala Karin, ki pa meni, da bi vsi morali poslušati le svoje srce, saj le tako odločitev ne bo nikoli težka.

"Problemi, ki pridejo zraven, pa te naredijo še močnejšega in vez je še bolj trdna. Ljudje smo individualna bitja in pravila o tem, kakšna mora biti razlika v letih, ni, takšna kot je, je edina prava. Velika razlika v letih ima tako dobre kot slabe lastnosti, pomembno pa je spoštovanje, ki prinese vse dobro v odnos ..." je razložila novopečena mamica, ki se že nekaj let prehranjuje izključno na rastlinski osnovi. Kot nam je zaupala Karin, je tudi svojemu dragemu predstavila svoj način življenja, vendar pa se zaveda, da nikogar ne moremo spremeniti, zato je spreminjanje partnerja izredno nespametno.

Plod razhoda je slasten sladoled

Marsikdo se ob razhodu sooča z jezo in žalostjo, zato se želijo od partnerja kar se da oddaljiti. Vendar s Karin ni tako, saj z Alenom ostajata v odličnih odnosih, skupaj pa še naprej vodita podjetje Organika +. In kako jima je to uspelo?

"Zelo enostavno je, kadar se oba partnerja zavedata tega, kaj odnos sploh je. Oba z Alenom se zavedava, da odnos ne pomeni dokončnega lastništva nad partnerjem in če imaš partnerja zares rad, ga tudi pustiš oditi. Bi se bilo pa dobro vprašati, kako lahko sovražiš nekoga, ki si ga prej toliko let ljubil ... Je bila to iskrena in brezpogojna ljubezen? Verjetno ne. Alen je ostal Alen, in to kljub svoji situaciji, in takšnega imam rada, samo najini poti sta se ločili, a kljub temu ostajava prijatelja in produkt tega ni jeza, ampak slasten sladoled Indy&Pippa," še pove Karin, ki svojo postavo tokrat ohranja s pomočjo drugačne formule. Osebna trenerka kilograme izgublja ob polnem dojenju in vseh aktivnostih, ki jih v življenje prinašajo otroci.

"So pa to precej drugačne vaje, kot sem jih bila vajena. Zibanje, nošenje in tekanje sem in tja pripomorejo pri kurjenju kalorij," je še povedala simpatična mamica.

Nika Arsovski

Značke: Karin Šimonka

Priporočamo