Karin Ziherl: Nekoč je bila blondinka

Vir: Nova
4. 10. 2011

Potem ko smo v eni izmed prejšnjih številk Nove razkrili Karinino novo ljubezen, enega izmed najbolj premožnih menedžerjev v Sloveniji, Tiborja Šimonko, zaradi katerega je Karin dokončno zapustila Alena Kobilico, smo izbrskali tudi njene stare fotografije, ko si je posteljo še delila z nekdaj razvpitim plejbojem Erazmom B. Pintarjem.

Znano je, da Erazem obožuje blondinke, in tudi Karin je bila takrat blond. Po njunem razhodu pa se je Karin odločila za drugo skrajnost, saj si je med potovanjem po Indiji popolnom obrila glavo – v laseh naj bi bilo največ strupov, ki jih je tako odstranila.

Danes je Karin srečna v objemu svojega bogataša, malo manj pa je zadovoljna njegova nekdanja soproga Melita Butara, za katero smo izvedeli, da je na recepciji ljubljanskega fitness cluba Sunny, kjer dela Karin kot osebna trenerka in kjer je prišlo do ljubezenskih iskric med njo in Šimonko, povzročila pravi škandal. Ko je namreč izvedela, da se je njen partner zapletel s Sunnyjevo trenerko, je ves gnev izlila ravno v njihovih prostorih, prisotni pa so bili priče jezi in besu prevarane soproge.