Katarina Benček in Andraž Šporar: Selitev na obzorju?

Vir: Nova
7. 3. 2016

V preteklem tednu je svoj 22. rojstni dan praznoval nekdanji golgeter Olimpije Andraž Šporar, in če verjamemo številnim govoricam, je letos prejel prav posebno darilo.

Katarina Benček in Andraž Šporar: Selitev na obzorju? Osebni arhiv

Andraž v zvezo na daljavo ne verjame, svojo drago si želi ob sebi.

Katarina Benček in Andraž Šporar: Selitev na obzorju? Osebni arhiv

Andraž je očitno že vajen gospodinjskih opravil v stanovanju.

Katarina Benček in Andraž Šporar: Selitev na obzorju? Osebni arhiv

Katarina nam je zaupala, da se njena dva psička sprva ne bosta selila skupaj z njo. Morda pa se ji bosta pridružila pozneje.

O zvezi med slovensko starleto Katarino Benček in Andražem Šporarjem, nogometnim milijonarjem, smo že poročali v prejšnjih številkah, saj je svetlolaska, ki je kar 8 let starejša od nogometaša, svojega izbranca obiskala tudi v Baslu. Takrat nam je zagotovila, da z zvezami na daljavo danes ni več težav, saj so zaradi tehnologije in številnih socialnih omrežij povsem mogoče. Vendar pa se nogometaš očitno s tem ne strinja povsem. Konec preteklega leta je namreč Andraž v našem intervjuju oznanil, da v zveze na daljavo ne verjame. Takrat nam je zaupal, da se bo njegova izbranka morala preseliti skupaj z njim, ne glede na to, kam ga bodo zanesle poti.

"Zdi se mi, da več kot dva meseca taka zveza ne more funkcionirati," je takrat povedal nogometaš, ki s Katarino prijateljuje že vse od jeseni.

Svetlolaska zatrjuje, da ostaja tukaj

O selitvi Katarina tokrat ni želela govoriti, tudi o selitvi v Basel je ostala skrivnostna. Povedala nam je le, da so med obiskom prenavljali stanovanje, zato sta veliko časa preživela prav tam. Potem pa je udarilo kot strela z jasnega. Svetlolaska namreč ŽE oddaja svoje stanovanje v Ljubljani! O vprašanjih, kam se odpravlja, ni želela slišati ničesar. Stanovanje naj bi sicer sprva oddajala za 11 mesecev, kasneje pa tudi za nedoločen čas. Sodobno opremljeno stanovanje je na območju Ljubljana Moste-Polje, vendar je Katarina poudarila, da stanovanja ne prodaja, temveč ga le oddaja. In kako vso to zmedo pojasnjuje Playboyevo dekle?

"Ne odhajam v Basel, temveč stanovanje oddajam iz povsem drugih razlogov," je pojasnila Katarina, ki ne želi, da bi prišlo do kakršnegakoli nesporazuma.

"Rada bi samo povedala, da grem ven iz tega stanovanja iz povsem drugih razlogov. Ne bi rada, da iz tega nastane kak nesporazum ali da se razširi napačna informacija. Skratka, ne selim se v Švico, ampak ostajam tukaj," je še dodala svetlolaska.

■ NIKA ARSOVSKI