Katarina Benček: Rojena pod srečno zvezdo

17. 6. 2016

Vizažistka Katarina Benček je mesec dni po tem, ko se je razšla z 21-letnim nogometašem Andražem Šporarjem, poletela čez lužo.

Simpatična svetlolaska, ki je krasila naslovnico Playboya, je v mesto angelov odpotovala s trebuhom za kruhom, saj se želi ustaliti prav v Ameriki. Lepotica je že v prvih dneh v Los Angelesu poskrbela za to, da ji je srce skoraj skočilo iz prsi. Pozabljiva narava ji namreč ne da miru.

Če spremljate njene družabne profile, lahko že s fotografij razberete, da lepotica trenutno neizmerno uživa v življenju. V Ameriki že vrsto let živi njena najboljša prijateljica Anja, s katero sta se pred leti skupaj odpravili v Los Angeles, a se je Katarina takrat odločila vrniti v rojstno deželo. V Sloveniji pa ni zdržala dolgo, saj je preveč pogrešala prijateljico, ki je do lani ni videla kar dve leti. Ker sta ostali v stiku vsak dan, je njuno prijateljstvo še bolj zacvetelo in morda se je Katarina tudi zaradi tega lažje odločila, da pusti vse in začne novo življenje v mestu, ki je pregovorno prava 'tovarna sanj'.

S Katarino smo se pogovarjali še pred njenim izletom v Las Vegas, ko je še veselo pohajkovala po ulicah vročega Los Angelesa. Ker je iz Slovenije odpotovala konec maja, se je seveda najbolj razveselila sončnega vremena in visokih poletnih temperatur, ki so značilne za Kalifornijo. V prvih dneh na novi celini se je zato najbolj posvečala obvodnim aktivnostim, h katerim spada tudi sončenje ob bazenu. Poslala nam je fotografije, s katerih je poleg tega, da je izredno gibčna in mična gospodična, razvidno tudi to, da ima manjšo obsesijo z japonkami znamke Ipanema. "Obožujem jih in na mojem nakupovalnem seznamu se čisto na vrhu vsako sezono znajde tudi Ipanema," pojasni Katarina, ki je v te udobne in barvite poletne japonke zaljubljena. Na poti do bazena jih je sicer izgubila, a jih je po čudežu dobila nazaj.

"Si lahko mislite, da nekaj izgubiš v mestu, kot je Los Angeles, in to potem dobiš nazaj?" v smehu pove Katarina, ki ne more verjeti, kakšno srečo ima. Na poti v slikovito Santa Monico, kamor se je odpravila s prevozom Uber (nekakšno različico taksi službe), je zaradi vihravosti nekaj minut prepozno ugotovila, da je vrečko, v kateri se je skrivala njena poletna zaloga japonk Ipanema, pustila v avtu. "Izgubljam stvari, zato ni nič nenavadnega, da sem vrečko pustila v avtu," pojasni v smehu. "Na srečo mi je uspelo dobiti voznika, ki mi je vse vrnil. Temu se pa reče dobra karma, saj moraš biti rojen pod srečno zvezdo, če v tako velikem mestu dobiš stvari nazaj," še doda.

Napisala: Manja Plešnar
Fotografije: Sašo Radej, osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri