Katarina Benček: Vroče poletje seksi Katarine

Katarina Benček: Vroče poletje seksi Katarine (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
5. 9. 2016

Skok z bungee jumpingo-m, delovne počitnice na Hvaru in večeri v družbi prijateljic. To je poletje simpatične Katarine Benček, ki se je pred dobrim mesecem vrnila iz Los Angelesa.

Lepotička bo kmalu zakorakala v tretje desetletje, vendar pa se z leti prav nič ne obremenjuje, prav tako pa trenutno uživa v samskem življenju.

"Še veliko moram narediti na sebi, zato težko verjamem, da bo prišel nekdo in me popolnoma obrnil," v smehu zagotovi Katarina.

"Ob prihodu iz Amerike sem začela delati na Hvaru, kjer sem ob večerih kot neke vrste hostesa pomagala pri rezervaciji miz, organizaciji teh ter komunikaciji s strankami. Nekaj, kar mi gre odlično od rok," o svojih počitnicah na hrvaškem otoku pripoveduje Katarina, ki si je čez dan vzela čas za prijateljice, ponoči pa pridno služila denar. Nočno dogajanje pa ji je povzročalo težave z vstajanjem, zato je spanec pogosto potegnila tudi do popoldneva.

"Čeprav sem v delu uživala, vidim, da je to moje zadnje poletje, ki sem ga preživela kot hostesa," je odločena svetlolaska, ki sicer z veseljem poprime za delo, saj meni, da je prav vsako spoštovanja vredno. Zatem je nekaj časa z družino preživela v stanovanju v Pulju, potem pa se vnovič odpravila na Pag. Letošnje poletje pa bo prav zagotovo v njenem spominu ostalo za vedno, ne le zaradi prečudovitih otokov, temveč tudi za izjemne adrenalinske izkušnje.

"Bungee sem opazovala že, ko sem kot 20-letnica obiskovala Pag. Mislila sem si, da si tega nikoli v življenju ne bom upala storiti. Tako pa sem se s prijateljico nekega jutra vračala domov ob prečudovitem sončnem vzhodu. Videli sva ljudi, ki so hodili na bungee, in ko je prijateljica odšla na stranišče, sem jo presenetila ter nama kupila karti. Ni mi žal, saj je bungee nekaj najboljšega v mojem življenju," je navdušena Katarina, ki že razmišlja, da bi skočila tudi z Mosta na Soči, adrenalinsko izkušnjo pa si bo morda privoščila tudi v Ameriki, kjer bo praznovala 30. rojstni dan.

Moški trenutno bolj v breme

Sicer pa je Katarina nadvse dinamična punca, ki rada tvega in preizkuša vedno nove stvari.

"Rada imam hitrost, dogajanje, zato se morda težko ustalim. Tudi moji bivši so mi vedno govorili, da je z mano zelo zabavno," v smehu prizna Katarina. In ko smo že pri fantih, so jo v letošnjem poletju zadele kakšne poletne romance?

"Ah, kje, zdaj sem prvič po 10 letih končno samska. Številni ne vedo, vendar sem bila še pred Rokom, s katerim sem preživela tri leta, v sedemletni zvezi, kar nanese skupaj kar 10 let. Samski stan mi trenutno odlično ustreza. Zato mi zadnje čase fantje predstavljajo bolj breme ali oviro. Seveda se rada odzovem kakšnemu povabilu na večerjo ali pijačo, če ima moški pravi pristop, vendar pa v spoznavanje prek spleta ne verjamem," je prepričana. Prav zato ji niso po godu zmenki v Ameriki, saj niso povsem pristni, poleg tega pa Američani potrebujejo ogromno osebnega prostora in so nadvse zapleteni, z drugačno mentaliteto. Prav zato se raje druži z Izraelci in Perzijci, saj imajo po njenem mnenju podobno predstavo o moško-ženskih odnosih. Tako je tudi prišla do zaključka, da so ji vse bolj všeč temnejši fantje, in ne več tako svetli in modrooki kot nekoč.

"Zanimivo je bilo, saj se nam na morju fantje niso upali približati. Bile smo zelo urejene in očitno so se nas kar malo bali," v smehu še pove Katarina in pojasni, da če že kdo pristopi, so to tako običajno kakšni prepotentni moški, ki bi jih zadnje želela spoznati.

Besedilo: Nika Arsovski

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri