Katarina Benček: ‘’Zavedam se svojih proporcev!’’

Katarina Benček (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
6. 7. 2012

Starleta Katarina Benček se te dni mudi v vroči Ameriki, kamor so ji ambicije po novih izzivih in službi utrle pot v mesto igralništva in neskončne zabave – Las Vegas.

Zagreta svetlolaska nam je zaupala, da je dobila službo v podjetju, ki ima v lasti verigo restavracij in klubov. O uspehu njenega poslovnega izziva sploh ne dvomimo, saj si je izkušnje s tovrstnim delom pridobila že pri nas, dekle pa ima tudi jasno začrtane cilje ter se dobro zaveda pomena promocije v enem izmed najbolj turističnih krajev na svetu.

Kljub napornemu delu je na tekočem z govoricami doma, saj nam je poslala odgovor na številne zlobne jezičke: ''Brala sem govorice, da sem odšla v Ameriko gradit manekensko kariero, ampak to so izmišljotine!''

Na govorice, da si je pot v svet mode odšla utrdit v tujino, pa je še dodala: ''Zavedam se svojih proporcev in vem, da nisem manekenka ali model.''

No, Katarini privoščimo uspeh v Ameriki, hkrati pa upamo, da nas bo čim prej spet obiskala ter obogatila s svežimi novičkami. Lepotička nam je še zaupala, da bo njeno potovanje po vsej verjetnosti malce krajše, saj jo muči domotožje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri