Kaaaj? Mi smo jo komaj prepoznali, bi jo vi? Katarina Čas s povsem drugačno barvo las, kot smo je vajeni!

13. 6. 2024
Deli
Kaaaj? Mi smo jo komaj prepoznali, bi jo vi? Katarina Čas s povsem drugačno barvo las, kot smo je vajeni! (foto: Profimedia)
Profimedia

Je ena od tistih, ki ima že vrsto let nespremenjeno barvo las. Svetlolaska, ki pleni s svojo lepoto ...

Mirno se lahko strinjamo, da je Katarina Čas ena od tistih Slovenk, katerih lepota je brezčasna. Že vrsto let je stalnica na slovenski estradi in pleni poglede, kjer koli se pojavi. Vedno je urejena nadvse elegantno, njen zaščitni znak pa so zagotovo svetli lasje.

Pričeska je več ali manj nespremenjena, rada pa se igra z različnimi oblikami. Tako si lase včasih spne, pogosto pa jih nosi razpuščene. Očitno ni velika ljubiteljica eksperimentiranja z barvami, saj ta ostaja nespremenjena. Na svojem Instagram profilu občasno objavi prizore, na katerih naravnost zablesti in vedno znova navduši.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K a t a r i n a Č a s (@katarinacas)

A na družabnih omrežjih je mogoče najti tudi kakšne fotografije iz preteklosti, tudi Katarinine. Tako smo naleteli na utrinek, ko se je priljubljena voditeljica in igralka pojavila s precej drugačno pričesko in barvo, ki ni ostala neopažena.

Včasih je nosila krajšo pričesko, v nekem trenutku pa se je odločila za drugačno barvo, in sicer živo oranžno! To je kar precejšnja sprememba, se vam ne zdi? Sama je prizor pokazala v svoji Instagram zgodbi.

Taka se je pojavila pred leti, v seriji Vrtičkarji, ki so jo gledalci TV Slovenija lahko spremljali med letoma 2000 in 2005. Bila je zelo priljubljena, Katarina pa je v njej kot igralka naravnost blestela. Katarina Čas je v svojih Insta zgodbah zdaj namreč delila utrinek izpred let, ko se je živo oranžnimi lasmi pojavila v priljubljeni seriji Vrtičkarji, ki se je na RTV Slovenija vrtela med letoma 2000 in 2005.

Moramo priznati, da je s tako barvo las res nismo vajeni in da se nam zdi precej drugačna. No, tudi s takim odtenkom je nadvse očarljiva in simpatična, a nam se zdi, da so ji svetli lasje pisani na kožo. Kaj pa vam?

Preberite še:

Princ William zdaj končno povedal, kakšno je pravo stanje Kate Middleton in mnogi so v skrbeh