Katarina Čas in Lado Bizovičar: Priprave na dojenčka?

Vir: Nova
20. 10. 2011

Jezični TV-voditelj in igralec očitno svoje predstave Fotr le ne igra zaman, saj ima že kar nekaj izkušenj z otroki, ima namreč kar pet nečakov, tri nečakinje in dva nečaka, ter že eno pranečakinjo.

Njegovo igrivo plat pa dokazujejo tudi fotografije, ki so nastale pred kratkim, ko sta imela s Katarino Čas v varstvu nečakinjo. Potem ko so v reviji Story že razkrili, da Lado in Katarina živita skupaj v stanovanju v ljubljanskih Kosezah v terasastih blokih, je očitno njun naslednji korak naraščaj. Parček se na to že intenzivno pripravlja tudi z občasnim varovanjem nečakov, tokrat male hčerkice Ladove sestre.

Naš amaterski paparac jih je ujel v lokalčku v hotelu Mantova na Vrhniki, kjer sta se izkazala kot odlična in zelo pripravna teta in stric. Očitno je Lado še dovolj v formi in ima še dovolj energije, da mu tudi ni odveč nenehno tekanje in prenašanje male nečakinje. Čeprav sta Katarina in Lado prišla na pijačo z družbo, jima kave ni uspelo spiti v miru, kot je tudi ne uspe nobenemu mlademu staršu. Kljub temu nista bila videti prav nič slabe volje, ampak oba zelo zadovoljna in ponosna na malo nadobudno punčko. Zagotovo bosta dobra starša in novic o tem se že veselimo.