Katarina Čas in Lado Bizovičar: Ujeta v domačem gnezdu

Vir: Story
16. 9. 2011

Priljubljena voditelja in igralca Katarina Čas in Lado Bizovičar nočeta govoriti o svojem odnosu. Prav zato smo bili veseli, ko je našemu fotografu uspelo uloviti oba zvezdnika na terasi ljubljanskega stanovanja. Tako smo se prepričali, da parček živi skupaj.

Lado in Katarina sta svoje razmerje začela že pred približno petimi leti (natančnega datuma medijem nikoli ni uspelo izvedeti, saj sta razmerje dolgo skrivala). Skupaj sta bila v času, ko je imel Lado ogromno obveznosti. Najprej je pripravljal in vodil oddajo TLP na TVS, potem pa As ti tud not padu?! na Pop TV. Obe oddaji sta bili izjemno zahtevni, saj ni šlo samo za napovedovanje prispevkov, ampak so ustvarjalci pripravljali kup igranih prispevkov in drugih zanimivih vložkov, pri katerih je bil seveda Lado zelo aktiven.

Poleg tega je takrat delal tudi druge projekte s svojim podjetjem Urbano pleme, tako da je imel zelo malo oziroma skoraj nič prostega časa. Lado in njegov sovoditelj Jure Zrnec sta se v intervjujih pogosto šalila, da sta ves čas skupaj, kar je bilo seveda res. Prav to naj bi bil razlog, da sta se v nekem trenutku Lado in Katarina razšla. Katarina se je očitno odločila, da želi svojega partnerja gledati tudi doma, ne samo po televiziji ...

V dobrem letu, kolikor sta bila narazen, je imela Katarina resnejšo zvezo s kreativcem Aljošem Bagolo, Lado pa je bil v tistem času samski. Čeprav so ga fotografi ulovili s kakšno spremljevalko (nekajkrat z njegovo nekdanjo Ano Klašnjo), je namreč tudi svojim prijateljem ves čas trdil, da nima dekleta. No, saj dejansko tudi ni imel časa.

Ampak očitno je kljub številnim projektom - ali pa prav zaradi njih, saj sta bila s Katarino povezana pri projektu 5žensk in 5moških.com - Lado ugotovil, da mu brez Katarine živeti ni ... Lado in Katarina sta si očitno usojena. Številni ugotavljajo, da sta si celo na videz izjemno podobna, imata pa tudi iste interese.

Oba sta se proslavila kot televizijska voditelja. Oba sta se poleg voditeljstva začela ukvarjati še z igralstvom. V seriji Prepisani, ki bo na festivalu slovenskega filma v Portorožu predstavljena tudi v filmski različici, sta celo oba nastopila, prav tako sta sodelovala pri predstavi Fotr.

Po naših informacijah ju njuno delo povezuje, saj si pomagata tudi tam, kjer nista neposredno oba angažirana. Ko je Lado na primer pred kratkim imel predstavo Fotr v Križankah, je prav Katarina prevzela vlogo gostiteljice na zabavi za prijatelje po predstavi. Lado pa je na primer Katarini stal ob strani, ko je predstavljala svoj film Straža na festivalih po svetu.

Parček svoje ljubezni že nekaj časa ne skriva več. Tudi v javnosti ju tako lahko ulovimo objeta. Zdi se, da jima je skupaj odlično, saj sta zadnje čase bolj ali manj nasmejana, zadovoljna. Časi, ko je Lado svoje dekle zanemarjal, so očitno za vedno minili, saj zdaj v svoje načrte vedno vključuje Katarino.

Tako skupaj hodita na obiske k prijateljem, pa tudi k Ladovi mami v Gano. Družinske vezi so jima očitno precej pomembne, saj se vedno rada odzoveta, kadar ju Ladova sestra prosi, da ji varujeta sinka. Ladov nečak Nayiee, ki je mulatek, je menda pogosto pri njiju, saj sta očitno dobri varuški.

Seveda si želimo, da bi ju izkušnje z otrokom vzpodbudile, da bi sama še hitreje začela razmišljati o svojih ...

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story