Katarina Čas in njen nov veliki uspeh v Los Angelesu!

Katarina Čas in njen nov veliki uspeh v Los Angelesu! (foto: Sandi Fišer) Sandi Fišer
Vir: Story
5. 6. 2018

Ena izmed najuspešnejših slovenskih igralk Katarina Čas je pred časom odpotovala v Los Angeles na premiero kriminalne drame Terminal, v kateri ob številnih hollywoodskih imenih nastopa tudi svetlolasa Slovenka.

Margot Robbie, Mike Myers in Simon Pegg so so le tri velika imena igralske zasedbe, ki krasi novo hollywoodsko kriminalno 'noir' dramo Terminal, v kateri je ob boku velikanov nastopila tudi odlična slovenska igralka Katarina Čas.

Lepotička je tako odletela v mesto angelov, kjer se je v družbi svetovnih zvezdnikov sprehodila po rdeči preprogi ob premieri filma, v katerem je zaigrala v vlogi Chloe Merryweather. To pa še zdaleč ni prvo Katarinino sodelovanje s hollywoodskim bliščem - z avstralsko igralko Margot sta se namreč spoprijateljili že med snemanjem filma Volk z Wall Streeta.

Avstralka, navdušena nad Katarininim talentom, ji je dodelila vlogo v novem filmu Terminal, na premieri pa je blestela tudi slovenska igralka. Ta je za to priložnost izbrala elegantno črno obleko brez naramnic, pod katero se je podpisala modna znamka BCBG Max Azria. Katarina seveda ni skrivala navdušenja nad najnovejšo filmsko stvaritvijo, zahvalila se je čudoviti ekipi, s katero je imela priložnost sodelovati, ter se z njo poveselila na glamuroznem afterpartyju.

Besedilo: Nika Arsovski // Fotografije osebni arhiv, Sandi Fišer

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story12/2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 12/2018

Story 12/2018, od 24. 05. 2018