Katarina Čas izbrala idealen kroj kavbojk zase (odlične bodo tudi na vas): V tej kombinaciji je videti kot najstnica!

Katarina Čas izbrala idealen kroj kavbojk zase (odlične bodo tudi na vas): V tej kombinaciji je videti kot najstnica! (foto: Goran Atley) Goran Atley
13. 4. 2022

Marsikatera se temu modelu raje izogne, saj zelo poudari noge, a s pravilno kombinacijo obuval in oblačil je lahko vsaka videti odlično.

Gre za "skinny" kavbojke, ki so zelo ozke, tako da noge resnično pridejo do izraza. Že ko so se pojavile na trgu, številne niso bile najbolj navdušene nad njimi, a sčasoma se je izkazalo, da si jih lahko obleče prav vsaka, le pravo kombinacijo je treba izbrati.

To zagotovo dobro ve Katarina Čas, ki obožuje ta model kavbojk, saj jih nosi tako v modri kot v črni barvi. Tokrat je modre kavbojke kombinirala s temno majico, izpod katere kuka majčka s potiskom, v tem stajlingu pa je dejansko videti kot najstnica! Naj vam bo v modni navdih - malce pobrskajte po omari, zagotovo se v njej skriva kakšna tunika ali srajca, ki jo lahko kombinirate z ozkimi kavbojkami.

Gre za vsestranski model hlač, ki ga lahko nosite z daljšim zgornjim delom, če želite prikriti kakšno pomanjkljivost. Zraven odlično pristojijo modne superge ali balerinke, če pa ste ljubiteljica visokih petk, se lahko odločite tudi za to obuvalo. Katarina je tokrat res pokazala, da je z malce domišljije mogoče doseči maksimalni modni učinek, tako da se res gre zgledovati po njej.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K a t a r i n a Č a s (@katarinacas)