Katarina Čas je v Beogradu pričela s snemanje filma The Rift!

27. 3. 2015

V sredo, 25. marca, je v Beogradu padla prva klapa filma THE RIFT, najnovejšega projekta naše igralke Katarine Čas, ki je na lokacijo prispela naravnost z newyorške premiere drame Danny Collins, v kateri je zaigrala ob boku hollywoodskega zvezdnika Al Pacina. Sedaj jo v naslednjih treh tednih čaka snemanje na različnih lokacijah v Beogradu in Pančevu.

Režiser filma Dejan Zečević in producent Milan Todorović.
Slovenska igralka v družbi Kena Foreeja ki igra ameriškega tajnega agenta.
Snemanje bo naslednje tri tedne potekalo na različnih lokacijah v Beogradu in Pančevu ena od prvih lokacij pa je bil beograjski Hotel Zira.
Utrinki s prvega dneva snemanja.

Znanstvenofantastični triler THE RIFT sicer prinaša zgodbo ameriških in srbskih agentov na njihovi misiji zavarovanja podatkov iz padlega ameriškega vojnega satelita. Da ne gre za rutinsko nalogo, ugotovijo ob prihodu na mesto padca, saj jih namesto satelita tam pričaka nekaj drugega ... nekaj sovražnega, kar prihaja iz vesolja. Tako se začne boj za preživetje.

Gre za žanrski podvig producentov Milana Todorovića in Marka Jocića, ki sta s prejšnjima projektoma Zona mrtvih in Mamula dosegla prepoznavnost in uspeh širom sveta. Mamula je denimo trenutno v kategoriji tujih filmov na odličnem četrtem mestu po gledanosti na ameriškem Netflixu.

Srbsko-slovensko-korejsko produkcijo poleg Jocića in Todorovića (Viktorija Film in Talking Wolf Productions) zaokrožujejo še More in Dorup (Južna Koreja), BBO Star (Slovenija) ter Digitalkraft in Media Plus (Srbija).

Igralska zasedba: Katarina Čas, Monte Markham, Ken Foree, Mick Garris, Dragan Mićanović

Režija: Dejan Zečević

Scenarij: Barry Keating, Milan Konjevic

Žanr: Znanstvenofantastični triler

Značke: Katarina Čas