Katarina Čas konec leta znova presenetila z večjim projektom

Katarina Čas konec leta znova presenetila z večjim projektom (foto: GORAN ANTLEY) GORAN ANTLEY
Vir: Story
1. 2. 2019

Katarino Čas v teh mesecih težko ujamemo, saj je ves čas na poti in snemanjih. 

Konec leta je znova presenetila z večjim projektom, v katerem ima znova eno od vidnejših vlog med znanimi svetovnimi imeni. ČPretekli mesec jo je čakalo veliko obveznosti, saj je promovirala tretjo sezono ameriške serije Berlin Station, ki je na Epix prišla decembra. V seriji igra pametno, močno in neustrašno Sofio Vesik, računalniško strokovnjakinjo. Njen lik se tako pojavi ob boku velikih igralcev in igralk, kot so Ashley Judd, Rhys Ifans, Richard Armitage, Michelle Forbes, Ismael Cruz Cordova in Tamlyn Tomita.

Snemanje je bilo zelo prijetno, saj pravi, da ni spoznala samo velikih imen, sklenila je tudi nekaj lepih prijateljstev. Vloga ji je zelo všeč, še bolj pa to, da je v družbi tako močnih žensk. In čeprav zaradi dela veliko potuje in spoznava prelepe koščke sveta, se še vedno rada vrne domov v Ljubljano. Svojega fanta Tamirja Gostišo, sina priljubljenega pevca Belih vran, Bora Gostiše, skrbno skriva. Na njenem profilu na Instagramu ga ne boste opazili, videli pa boste drugo njeno največjo ljubezen, h kateri se vedno rada vrne, zlatemu prinašalcu Yodi.

In čeprav v novi seriji igra računalniško strokovnjakinjo, ji v realnem življenju žal ni uspelo, da bi preprečila hekerjem skoraj uničiti omenjeni profil na Instagramu. Njen profil so zasegli in tako izbrisali vsa sporočila ter za štiri leta fotografij. Profil je na srečo dobila nazaj, tako da jo lahko znova spremljate na njeni poti, saj nikoli ne vemo, kdaj nas spet preseneti s kakšno novo zanimivo vlogo.

Privlači jo življenje ob oceanu: Ljubljana je še vedno njen dom

Še decembra je bila v Los Angelesu, za katerega rada pove, da se ji zdi lep, vendar vseeno malo umeten in narejen. Hiše ob oceanu se seveda ne bi branila, vendar je Ljubljana še vedno njen dom.

Besedilo: Ilona Penzeš // Fotografije: Goran Antley, Instagram

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story02/2019

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 02/2019

Story 02/2019, od 17. 01. 2019