Katarina & Lado: Čas za dojenčka?!

Vir: Lea
30. 4. 2013

Naj se še toliko govori in piše o tem, kako se Katarini Čas odpira lepa kariera na tujem, in o tem, kako popolnoma predan delu in uspešen je Lado Bizovičar in da zato še ne bo kmalu prišel čas, da bi stopila pred matičarja in si omislila družino: iz kroga Katarininih prijateljic so pricurljale povsem drugačne informacije.

Katarina je pred približno letom dni javno in z žarom priznala, da si nekega dne srčno želi postati mati. "Vsekakor se v prihodnosti vidim v tej vlogi. Sicer me malo prehiteva čas, saj se sama sebi ne zdim tako stara, kot sem, in se mi zdi, da še nisem dovolj zrela, saj materinstvo jemljem zelo odgovorno. Vsekakor se v prihodnosti vidim z družino, vendar trenutno še ne, ampak nikoli ne veš, kdaj te doleti ta sreča."

Leto je zdaj že naokoli in v prvih pomladnih dneh je za eno od revij Katarina spregovorila tudi o tiktakanju biološke ure. "Z Bernardo Žarn sva se pogovarjali, da si bova vzeli še malo časa. Ko se bo zgodilo, se bo zgodilo," je diplomatsko odgovorila na novinarkino vprašanje, a dala tudi jasno vedeti, da ni tiste vrste ženska, ki bi na prvo mesto postavila kariero in vse drugo šele daleč za njo v kakšno nenavadno vrsto.

Več v novi številki revije Lea, v kateri lahko preberete podrobnosti o njenem dolgoletnem partnerju Ladu Bizovičarju, njeni uspešni igralski karieri in skupnem domu, ki sta si ga ustvarila v ljubljanskih Kosezah.