Katarina Čas: Med hollywoodsko filmsko elito

Vir: Story
30. 1. 2011

Očarljiva igralka in voditeljica Katarina Čas je nekaj dni živela življenje velike zvezde, o čemer lahko večina samo sanja. Kot zvezda irskega komičnega trilerja The Guard je plavolasa lepotička zasijala na prestižnem ameriškem filmskem festivalu Sundance, kjer je preživela nepozabne dni.

Priljubljena igralka Katarina Čas se danes samo sladko smeji, ko se ozre na preteklo leto, saj ji je uspešno uspelo zamolčati novico, da na Irskem snema film, ki jo bo ponesel med zvezde številnih mednarodnih filmskih festivalov. In ravno zato je novica, ki je zaokrožila pred dnevi, ko se je Katarina pojavila na rdeči preprogi slovitega filmskega festivala Sundance, toliko slajša.

Katarina je namreč v Park Cityju v ameriški zvezni državi Utah na filmskem festivalu pod okriljem zvezdnika Roberta Redforda z zvezdniško zasedbo predstavljala komični triler The Guard, v katerem je v vlogi Irke hrvaškega rodu Gabriele McBride nastopila z nominirancem za oskarja Donom Cheadlom in irskim igralcem Brendanom Gleesonom.

Izvedeli smo, da je bilo na premieri filma veliko pomembnih predstavnikov distributerjev in filmskih producentov, zato je le še vprašanje časa, kdaj bomo Katarino, ki že snema nov film, spet videli na velikih platnih v tujini in na rdečih preprogah mednarodnih filmskih festivalov.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story