Katarina Čas ga ne skriva več, zdaj se je že pohvalila, da ima novega in tukaj so prve fotografije

29. 8. 2023
Deli
Katarina Čas ga ne skriva več, zdaj se je že pohvalila, da ima novega in tukaj so prve fotografije (foto: Profimedia)
Profimedia

Slovenska igralka Katarina Čas ga ne skriva več, nedavno ga je ponosno pokazala na svojem Instagramu in videti je pravi lepotec.

Slovenska igralka Katarina Čas je ena tistih, ki ji je uspel veliki preboj v Hollywoodu, kar so prav gotovo sanje mnogih igralk, vsem pa seveda to ne uspe. "Martin Scorsese me je očitno res želel v filmu Volk z Wall Streeta, ker bi lahko katero koli drugo vzel. Ker smo morali zame urediti delovno vizo, vse, da sem iz Slovenije prišla tja. Čeprav samo za stransko vlogo," se je enega največjih hollywoodskih projektov v svoji karieri v podkastu pri Borutu Pahorju spominjala Katarina Čas.

Rosvita Pesek se je takole razhudila, in to zelo upravičeno, poglejte, za kaj gre

No, danes ji je predvsem žal, da ni izkoristila priložnosti in se slikala z vrhunskim zvezdnikom Leonardom DiCapriom, ki je ga je takrat spoznala na snemanju filma. "Ko delamo, si enakopraven, vsaka vloga. Vem, da jim gre zagotovo na živce, ker prošnje za fotografije dobivajo od vseh. Jaz jim pa ne bom rekla in tudi nisem rekla. Mi je pa zdaj malo žal, da nimam fotk (smeh)." In dodala: "Rekli so mi: 'Potem pride DiCaprio, bi te rad spoznal, pa potem greš še k Scorseseju, da se spoznata in pogovorita.' In potem sem se delala: 'Ja, seveda, kul kul.' Kot da ni nič. Znotraj pa AAAA."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K a t a r i n a Č a s (@katarinacas)

No, je pa uspela nedavno pokazati drugačne fotografije, ki ji jih mnogi zavidajo. Lepa Katarina se je namreč na svojem Instagramu pohvalila, da ji bo odslej družbo na cestah delal nov jekleni konjiček, ki ji ga mnogi še kako zavidajo, saj je pravi lepotec in zdi se, da se je med njima že spletlo prijateljstvo in da je Katarini že zlezel pod kožo. No, komu seveda ne bi, ko pa je njen novi avto povsem moderen in takšne, da jo bo varno odpeljal na številne poti, ki jo čakajo to jesen in prav gotovo bosta oba ob tem zelo uživala. Seveda pa bomo verjetno lahko videli še vsaj kakšno fotografijo njenega novega lepoteca, ki bo odslej njen sopotnik, kamorkoli se bo odpravila.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Marjanom Pipenbaherjem

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem