Katarina Čas opažena na pijači z Ano Colja

Vir: Nova
17. 9. 2013

Naša v tujini najuspešnejša igralka Katarina Čas, ki že nestrpno pričakuje premiero Scorsesejevega filma The Wolf of Wall street, v katerem je zaigrala z Leonardom Di Capriem, je tudi ob vrnitvi v Slovenijo polno zaposlena.

A kljub natrpanemu urniku si lepa igralka vzame čas za prijatelje. Pred dnevi smo Katarino in njenega partnerja Lada Bizovičarja opazili v enem od lokalov v Kosezah, kjer sicer živita, ko sta se dobila na pijači s prijateljico.

Takoj smo prepoznali, da gre za uspešno manekenko in model Ano Colja. Po naših informacijah sta se Katarina in Ana veliko družili v Kaliforniji, zato sta, zdaj ko sta obe v Sloveniji, klepet nadaljevali tudi v Ljubljani, saj se iz lokala niso premaknili kar tri ure.

Ana se je pred dobrima dvema tednoma vrnila v rodno Ljubljano, kjer je trenutno na dopustu. Lepotica se je pred kratkim v sončni Kaliforniji, kjer sicer tudi živi in dela, poročila s svojim ameriškim izbrancem Brandonom.

Izvedeli smo, da je Ana v Slovenijo priletela s svojo prijateljico, mož Brandon pa je v Ljubljano prišel prejšnji teden in je navdušen nad Slovenijo.

Govori se, da naj bi poročni obred ponovila tudi v Ljubljani, saj njenih staršev na njuni intimni poroki v Ameriki ni bilo.