Katarina Čas: Zvezda rdeče preproge v Londonu

Katarina Čas: Zvezda rdeče preproge v Londonu (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2016

Ko se Katarina Čas pojavi na eni izmed rdečih preprog, nam zastane dih. Zgodilo se je že večkrat in tudi tokrat ni bilo nič drugače.

Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Cara Delevingne ... To so le nekatera od imen, v družbi katerih se je Katarina zabavala preteklo sredo.

Film, ki je zaradi pestre igralske zasedbe in tematike o super junakih, ki je pravzaprav vedno zanimiva, tako pri nas kot tudi v svetu, vzbudil veliko pozornosti, je zanimanje modnih kritikov pritegnil tudi zaradi drznih modnih oprav igralcev, ki so še dneve po premiernem dogodku polnile modne strani.

Katarina, ki se je na dogodek odpravila na povabilo prijateljice, sicer znane igralke Margot Robbie, s katero sta se spoznali na snemanju filma Volk z Wall Streeta, je bila nad dogodkom navdušena. "Na premieri v Londonu je bilo precej hektično, poplava ljudi, oboževalcev.

Sicer pa je bila v Londonu vsa zasedba: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Cara Delevigne, Joel Kinnaman, Ben Affleck in ostali," nam je povedala in dodala, da je na svojo prijateljico izredno ponosna. "Ker sem trenutno v Londonu, me je Margot povabila na premiero filma Suicide Squad. Zelo sem ponosna nanjo, odlična je kot Harley Quinn," nam je zaupala svetlolaska in dodala, da sta se z Margot po sodelovanju v filmu Volk z Wall Streeta družili tudi letošnjega junija.

"Junija letos sva ponovno snemali skupaj, in sicer film Terminal, ki ga je Margot tudi producirala. Kaj več o filmu, ki je trenutno v fazi poprodukcije, še ne smem razkriti," je povedala prelepa svetlolaska, katere nove dosežke bomo z veseljem spremljali tudi v prihodnosti.

Sicer pa Margot ni prva, ki je med velikimi filmskimi zvezdami navdušena nad prijetnostjo naše najboljše igralke. V enem od preteklih intervjujev nam je svetlolaska namreč povedala, da se je na snemanju Volka z Wall Streeta odlično ujela z enim izmed največjih filmskih zvezd, z Leonardom DiCapriem.

Čeprav številni mislijo, da je šlo le za platonsko sodelovanje v času, ko so bile kamere prižgane, nam je Katarina pred časom povedala, da sta z Leonardom v resnici razvila pravo malo prijateljstvo ter da je, v nasprotju s predstavami številnih, kljub uspehom, ki segajo v višave, Leonardo običajen moški, prijeten in zabaven, brez posebnih zahtev in odnosa, ki bi komurkoli dal občutek, da je v resnici eden najprepoznavnejših obrazov sveta.

Od kod nam je še znana?

Če je tudi vam ime Margot Robbie v zadnjem času še posebej velikokrat prišlo v uho, naj vas spomnimo, da je prav svetlolasa lepotica tista, ki si prek kratkih sporočil dopisuje s simpatičnim britanskim princem Harryjem. Pred kratkim je namreč odjeknila novica, da naj bi se Harry in Margot spoznala na zabavi skupne prijateljice, manekenke Suki Waterhouse, Margot pa naj bi ob prvem srečanju mislila, da je spoznala priljubljenega pevca Eda Sheerana.

Kljub začetni zagati sta nova znanca ostala v stikih, saj je Margot za tuje medije priznala, da si s princem redno dopisujeta ter da je on veliko bolj vesten pri odgovarjanju na njena sporočila kot ona na njegova. In čeprav javnost že dlje časa upa, da se bo princ naposled le ustalil, naj bi Margot že imela svojega princa na belem konju, saj naj bi njeno srce že nekaj časa grel Tom Ackerley, stari znanec velikih filmskih uspešnic.

Podrobnosti londonske premiere

Na rdeči preprogi v Leicestru je tokrat mrgolelo zvezdnikov, med katerimi je po poročanju tujih medijev največ pozornosti požela priljubljena manekenka Cara Delevingne. Kljub temu pa sta za največje presenečenje na seznamu povabljencev poskrbela gosta Ben Affleck in njegov soigralec v filmu Batman vs. Superman, Henry Cavill.

V filmu Suicide Squad, ki ga v slovenskih kinematografskih platnih lahko ujamemo od 4. avgusta, se zgodba sicer prepleta med najbolj nevarnimi zlikovci na svetu. Vlada jim da na voljo najmočnejše orožje, kar ga premorejo, ter jim naroči, naj premagajo enigmatično nepremagljivo entiteto.

A kljub začetnemu logičnemu poteku dogodkov se druščina zave, da jih vlada ni združila zato, da bi jim uspelo, temveč zato, da bi imela koga okriviti, ko bi operacija spodletela ... Kako mislite, da se bo odzval 'odred odpisanih'?

Priporočamo