Katarina Čas: Presenetila z vročimi prizori

Vir: Story
1. 4. 2011

Pred kratkim so na hrvaški te­leviziji Nova začeli predvajati novo hrvaško serijo Pod srečno zvezdo, v kateri glavno zapeljivko igra naša Katarina Čas, ki se kot igralka dokazuje tudi v tujini.

Telenovela je poskrbela za presenečenje, saj se je Katarina Čas pojavila v prizoru vročega seksa s soigralcem, ki je sicer samo eden izmed dveh ljubimcev, ki ju ima v seriji njena vloga.

Erotični prizor je na Hrvaškem dvignil precej prahu, tako da se je naša Katarina znašla v središču zanimanja tamkajšnjih medijev. “Moram priznati, da se mi zdi precej smešno, da je to dvignilo toliko prahu, predvsem zato, ker prizor ni nič posebnega: ni niti vulgaren, niti nisem gola, nič ni eksplicitno pokazano. Nič se ne vidi, vse skupaj traja dve sekundi. Dvakrat vzdihnem, in to je to (smeh),” nam je zaupala Katarina, ki je sicer v tem času v Zagrebu, saj se snemanje serije nadaljuje. “Da je scena prepričljiva, so pomagale tudi maskerke, saj so naju s Ćiritovićem (soigralec) naoljile, da deluje, kot da sva totalno potna. (smeh) Skratka, resnično nič pretresljivega, sem videla precej bolj divje scene tako v nadaljevankah kot v filmih. Mediji pač iščejo nekaj, da lahko dvigajo prah. Smešno!”

Nova Story že v prodaji

Story