Katarina Čas skoraj zaigrala ob Bradu Pittu

Potegovala se je za eno vlogo, dobila pa drugo. (foto: Mini Antolovič) Mini Antolovič
Vir: Story
23. 3. 2013

Katarina Čas je svojo prvo priložnost za preboj v igralsko elito dobila v Londonu, kjer se je udeležila avdicije za film Drevo življenja, v katerem blesti megazvezdnik Brad Pitt.

Čeprav je bila avdicija težka preizkušnja zanjo, saj je morala brati v stari angleščini, je bila po treh tednih izbrana v ožji krog, zaradi česar jo je čakala še ena avdicija, tokrat v Parizu. Čeprav se je izvrstno izkazala, vloge ni dobila, jo je pa nekaj tednov pozneje presenetil klic, da je bila izbrana za še pomembnejšo vlogo v drugem filmu Policist.

Snemanja na Irskem so bila zanjo nepopisna izkušnja, in kot bi trenil, se je z zvezdniki filma kmalu sprehodila po rdeči preprogi filmskega festivala Sundance, ki ga organizira sloviti Robert Redford, režiser filma John Michael McDonaugh pa se je odzval na Katarinino povabilo in se udeležil ljubljanskega festivala Liffe, ki so ga odprli prav z njenim filmom.

Več o uspešni slovenski igralki preberite v članku: Katarina Čas: Preboj med igralsko elito v svetovnem merilu!, kjer je med drugim opisala, kako pravzaprav izgledajo avdicije v tujini.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 13/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 13/2013

Story Story 13/2013, od 20. 03. 2013