Katarina Čas sodeluje z nekdanjim fantom

Katarina Čas sodeluje z nekdanjim fantom (foto: Foto: Urša Premik) Foto: Urša Premik
Vir: Story
13. 5. 2019

Ena izmed naših najuspešnejših igralk, ki ji je uspel preboj v tujino, se je pred malo manj kot letom dni preizkusila tudi kot pevka. 

Katarina Čas si je za pevske podvige nadela ime K.A.T. in najprej navdušila s pesmijo Secret Messiah, te dni pa je objavila svoj drugi singel Imaginative Man, za katerega se je pod postprodukcijo podpisal njen nekdanji fant Tamir Gostiša. Očitno pevka z vsemi svojimi nekdanjimi fanti ostaja v dobrih odnosih, saj se prav tako druži z Ladom Bizovičarjem in podpira vse, česar se loti njena dolgoletna ljubezen, simpatični žirant šova Zvezde plešejo in igralec.

Svojemu 'zadnjemu nekdanjemu', glasbeniku Tamirju Gostiši, pa očitno še vedno zaupa svojo glasbeno kariero, saj je pri zadnjem singlu Imaginative Man prav tako poskrbel za postprodukcijo. Tamir izhaja iz glasbene družine, saj je sin Bora Gostiše, pevca legendarnih Belih vran, ki so na koncu 60. let in v 70. letih pisali novo poglavje tako v jugoslovanski kot slovenski pop glasbi.

Imaginative Man je drugi singel Katarine Čas oziroma K.A.T., ki ga imenuje eksperimentalni glasbeni start up, v katerem se poleg Katarine pojavita tudi Martin Štibernik - Mistermarsh kot avtor glasbe in Mitja Novljan kot avtor besedil in režiser spota. “Gre za spontan, časovno neomejen in vsebinsko odprt glasbeni eksperiment, v katerem je nastalo nekaj malo drugačnih skladb, ki jih navdihuje - kaj drugega - kot film,” pravijo ustvarjalci.

Sledi še tretji singel

Imaginative Man je po Secret Messiah že drugi del EP-ja v nastajanju, ki mu bo kmalu sledil še tretji. “Stilsko raznovrstno, a vendar kot v različnih filmskih vlogah K.A.T. tudi v skladbah ter videospotih kameleonsko skače iz žanra v žanr. To ji odlično uspeva, saj je Katarina priznana igralka s številnimi mednarodnimi izkušnjami, ki nastopa ob boku velikih imen velikega platna. A pustimo reference. Danes sta tukaj K.A.T in Imaginative Man,” so ponosno zapisali ustvarjalci, ki skrbijo za glasbeno podobo uspešne igralke Katarine Čas.

Besedilo: Ilona Penzeš // Fotografije: Urša Premik

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story9/2019

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 9/2019

Story 9/2019, od 25. 04. 2019