Katarina Čas: V Afriko s polnim kovčkom oblačil

Katarina Čas (foto: Mimi Antolović) Mimi Antolović
Vir: Story
11. 7. 2011

Voditeljica in igralka Katarina Čas je po napornih mesecih, ko je predstavljala po festivalih film The Guard in ko je snemala hrvaško serijo, končno opravila z vsemi obveznostmi.

Zdaj se že veseli počitnic, ki jih bo tudi letos preživela v Gani. “S prijatelji odpotujemo v Gano, česar se zelo veselim, saj je tam zivljenje precej drugačno od našega! Predvsem so vsi ljudje nasmejani, čeprav živijo skromno,” nam je zaupala ljubka voditeljica, ki ima rda aktivne počitnice. “Sicer imam rada dopust, ki nudi možnost izležavanja na plaži, kopanja v morju, hkrati pa me veseli odkrivati nove kraje, nove zgodbe in Gana je perfektna za mešanico aktivnosti in poležavanja pod palmami,” pravi.

Katarina že pripravlja prtljago za na pot, saj namerava v afriko odpotovati z velikim kovčkom. A ne zato, ker bo paradirala naokrog vsakič v novi garderobi, pač pa zaradi povsem drugega razloga. “V Gano bom šla s polnim kovčkom oblek, ki jih ne nosim več in jih tam razdelila. Vedno se veseli kakršegakoli darila, oblek še posebej,” pravi Katarina, ki je zadovoljna, če se ji ponudi možnost, da komu pomaga po svojih močeh.

Nova Story že v prodaji

Story