Takoooo kratkega krila pri Katarini Čas že dolgooo nismo videli, prizor, ki ga res ne gre zamuditi

11. 6. 2024
Deli
Takoooo kratkega krila pri Katarini Čas že dolgooo nismo videli, prizor, ki ga res ne gre zamuditi (foto: Profimedia)
Profimedia

Katarina Čas si je privoščila zares čudovito potovanje, fotografije pa so videti sanjsko.

Katarina Čas je ena tistih slovenskih igralk, ki ji je uspelo tudi v Hollywoodu. Njena mednarodna kariera se je začela z vlogo Gabrielle v irskem filmu Johna Michaela McDonagha Varuh iz leta 2011. Njena najvidnejša vloga doslej pa je bila, ko je leta 2013 zaigrala v filmu Volk z Wall Streeta, v katerem je upodobila Chantalle. Mnogi so bili navdušeni nad tem velikim uspehom, ki se slovenskim igralkam ne zgodi pogosto.

"Moraš imeti neko prepričanje, da si sposoben to doseči. Ker če ti ne verjameš vase, ne bo noben verjel vate. To je osnova. Je pa dejstvo, da moraš imeti tudi srečo in nisem načrtovala, da se bo to zgodilo," je pred časom v podkastu pri Borutu Pahorju povedala Katarina. Leta 2015 je upodobila Sophie v filmu Danny Collins ob Al Pacinu. Sodelovala je pri več televizijskih serijah v Združenem kraljestvu, kot so A Touch of Cloth, New Tricks, Death in Paradise, Silent Witness, Love Lies and Records in Wild Bill (TV serija) ter pri ameriških TV serijah Berlin Station in Jack Ryan. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K a t a r i n a Č a s (@katarinacas)

Trenutno se naša lepa igralka potepa po Rimu in navdušuje s svojimi modnimi kombinacijami, ki so videti zares osupljive, še posebej pa pogled na njene lepe noge, ki se zdijo zares manekenske. Katarina je po Rimu obračala številne glave, ki so z navdušenjem opazovali našo znano igralko in videti je bilo, da je na potovanju zares uživala in se prepustila sladkemu niču.

Vsekakor je s svojimi modnimi kombinacijami morda še komu v navdih in morda boste tudi ve pri njej našle kakšno zanimivo modno idejo za to poletje, saj je Katarina vedno izbrano oblečena, njen prefinjen modni okus pa je mnogim v užitek, vsekakor pa je Katarina tudi izjemno postavna, kar pomeni, da ji fantastično pristaja skoraj vse, kar si želi obleči.

Preberite še: 

Princ William zdaj končno povedal, kakšno je pravo stanje Kate Middleton in mnogi so v skrbeh

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu