Katarina Čas: Žaluje za očetom

Katarina se je od 
očeta poslovila tudi 
s prelepo sliko 
sončnega zahoda, 
ki jo je objavila na 
Instagramu. (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
11. 3. 2015

Medtem ko ji gre na kariernem področju kot po maslu, na odru pri igralki, kot je Katarina Čas, niti ne zaslutiš, da je zasebno doživela veliko izgubo. Pretekli ponedeljek je namreč Katarina izgubila svojega očeta, tragično novico pa je izvedela po predstavi.

Izguba jo je prizadela, saj je bila na očeta zelo navezana, kar je zapisala tudi na družabno omrežje: Goodbye my beloved Father! I love you! Forever!!! (Zbogom, predragi oče! Rada te imam! Za vedno!!!) in zraven pripela čudovito slikico sončnega zahoda.

Katarinina starša sta se sicer ločila, ko je imela ona komaj osem mesecev, a je bila na očeta kljub temu navezana. Naučil jo je mnogo stvari, med drugim loviti ribe, žvižgati na prste, z njim pa se je v otroštvu odpravila tudi na taborjenje ob Kolpi. Kljub veliki izgubi in težkim čustvom, ki so jo prevela ob očetovi smrti, pa je naslednji dan še stopila na oder, odpovedati pa so morali predstavo v Zagorju, ki je bila na dan pogreba. Takrat si je Katarina vzela prosto in se v miru poslovila od preljubega očeta.

Značke: Katarina Čas