Katarina Čas: Znova blestela na rdeči preprogi

Katarina Čas: Znova blestela na rdeči preprogi (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
19. 8. 2016

V začetku avgusta je kot strela z jasnega slovenski splet preplavila novica, da se je naša igralka Katarina Čas znova znašla na rdeči preprogi z največjimi imeni svetovne filmske industrije. Will Smith, Ben Affleck, Jared Leto in Margot Robbie so le nekateri člani igralske zasedbe novega filma Odred odpisanih, ki si ga lahko ogledamo tudi v naših kinematografih.

Katarina, ki je bila ravno med premiero v angleški prestolnici, se je imenitnega dogodka, ki je minil pod drobnogledom širše svetovne javnosti, udeležila na povabilo prijateljice in igralske kolegice Margot Robbie.

S slednjo sta se spoznali na snemanju filma Volk z Wall Streeta, ko je Margot zaigrala v vlogi Naomi Lapaglia, žene Leonarda DiCapria, kot nam je povedala Katarina, pa sta svoje poznanstvo še nadgradili letošnjega junija, ko sta nekaj časa preživeli na snemanju novega filma Terminal, pri katerem je Margot nastopila kot producentka, po poročanju tujih medijev pa naj bi v njem tudi zaigrala.

Katarina nam več o filmu, ki je sicer v fazi poprodukcije, še ni smela razkriti, bomo pa z veseljem počakali dan, ko bo omenjena filmska drama dosegla tudi naša filmska platna.

Čeprav je Katarina tovrstnih imenitnih dogodkov pravzaprav vajena, je bila tudi sama navdušena nad hektičnostjo trenutka. Kot nam je povedala, so številni oboževalci in množica ljudi, ki se je zbrala pred kinom Odeon Leicester Square, ustvarili posebno vzdušje in kdo ve, morda bomo prav kmalu na premieri podobnih razsežnosti med igralsko zasedbo videli tudi slovensko igralko, ki se s svojo prikupnostjo in očarljivostjo hitro priljubi tako oboževalcem kot tudi največjim filmskim zvezdam tega sveta.

Napisala Kaja Milanič
Fotografije Profimedia

Značke: Katarina Čas
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story33/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 33/2016

Story 33/2016, od 11. 08. 2016