Katarina Jurkovič: Končno naga v Playboyu

Katarina Jurkovič (foto: Grega Gulin) Grega Gulin
Vir: Nova
4. 4. 2011

Med tistimi lepoticami na modnih brveh, za katerih oblinami vzdihujejo slovenski moški, pa jih še niso mogli zares videti razgaljene, je nedvomno tudi Katarina Jurkovič, ki je končno zbrala pogum in se pred objektiv Playboya postavila gola.

»Bravo!« bodo verjetno vzkliknili tisti, ki že leta občudujejo Katarinino zadnjico, ki je velikokrat tema pogovora med moškimi, ko se lepotička pojavi na kateri izmed prireditev. In tudi Katarina je vzkliknila svoj bravo, ko je videla prve fotografije, ki jih je na Korziki ujel v objektiv Aleš Bravničar.

»Z Alešem sva se večkrat pogovarjala o Playboyu, a zdaj je bil čas za premik naprej. Aleš je našel odlično lokacijo za fotografiranje, tako da sem po pogovoru in razmisleku ponudbo tudi z veseljem sprejela,« nam je odgovorila na lepotnih tekmovanjih največkrat na­grajena lepotica, ki že deset let buri moško domišljijo z dekliškim videzom in navihanim pogledom, seksi telesom in ustnicami, za katere bi marsikdo dal vse, da bi se jih lahko dotaknil.

Katarina je seks bomba in tega se očitno zavedajo tudi v uredništvu slovenskega Playboya, saj bodo že ta petek objavili seksi fotografije na straneh najnovejše številke. Seksi kriminalistka se je tako prepustila Playboyevi ekipi na eni izmed najlepših plaž v Evropi in kljub slabemu vremenu celo potrpela v ledeno mrzli vodi. »Ne le da me je zeblo, ko sem stopila v ledeno morje, noge so me bolele zaradi mraza, a za dobro fotografijo sem vajena potrpeti,« nam je zaupala Katarina po vrnitvi s Korzike, kamor je ekipi potovanje omogočil spletni modni klub Stilago.

Priporočamo