Katarina Jurkovič: Manekeni me nikoli niso zanimali!

Katarina Jurkovič (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
27. 5. 2011

Manekenka Katarina Jurkovič je pred kratkim svoje lepo telo pokazala v Playboyu, pred dnevi pa se je tudi razvedelo, da je lepotica že od januarja dekle enega izmed najboljših nogometašev Milivoja Novakovića. Katarina je odločena, da o njuni ljubezni ne bo govorila, kar je nekajkrat zatrdila tudi v intervjuju za Story.

Story: Menda ste sveže zaljubljeni v nogometaša Milivoja Novakovića …

Drži. Recimo. (smeh)

Story: Zakaj ste tako skrivnostni?

Nikoli nisem hotela govoriti o svojih osebnih zadevah in vedno so me 'lovili' samo na fantih, ker nisem nikoli želela nič komentirati.

Story: To velja za oba?

Odločila sva se, da o naju ne bova govorila.

Story: Kako pa deluje zveza na daljavo? Imate s tem izkušnje že od prej?

Nimam, vendar pa se že organiziram tako, da je v redu.

Story: Kako si zapolnite čas, ko ste sami in ko na primer ne delate?

Zdaj imam zelo malo prostega časa, veliko delam v tujini in sem veliko naokrog, vendar se že nekako uskladiva. Svoje delo imam zelo rada in res je, da samo 'pakiram', vendar kot pravim, obožujem svoje delo, in dokler se mi bo ljubilo to početi, bom to delala.

Story: Kje ste delali nazadnje?

Bila sem v Parizu, kjer sem delala za špansko blagovno znamko kavbojk.

Story: To, da ste stalno na poti, zagotovo vpli­va tudi na odnose s prijatelji, družino … Kakšne so vaše izkušnje?

Zagotovo so malo odrinjeni na stranski tir, vendar sem se morala s tem sprijazniti. Vsaka stvar ima svoje prednosti in slabosti. Ne nazadnje pa je sodobna tehnologija z mobiteli, internetom in Skypom precej olajšala zadeve. Moje prijateljice in prijatelji so z menoj že deset, 15 let in mi v vsem stojijo ob strani. Enako velja za družino. Kadar imam slabe trenutke, ko te poskušajo vsi potlačiti, se zanesem nanje.

Story: V preteklosti so vas povezovali z mnogo športniki, vendar javno nikoli niste sprego­vorili o tem …

Naj povem, da so mi kakšnega športnika tudi napačno pripisali. Tako se je recimo zgodilo, da smo šli po tekmi na pijačo, potem pa se je že govorilo. In prav zaradi tega ne želim nič komentirati in govoriti o tem.

Story: Pa niste nikoli pomislili, da se govorice pojavljajo prav zato, ker ne želite nič govoriti?

Moje stališče je, naj o meni pišejo in me fotografirajo v povezavi z mojim delom, o zasebnih stvareh pa ne bom govorila. Vsak ima rad svojo zasebnost. Nekaj časa se je pisalo o meni v povezavi z mojim delom, potem pa je naenkrat moje zasebno življenje postalo bolj zanimivo. Očitno so vsi ugotovili, da so zasebnost in fantje moja šibka točka, in so začeli drezati v to. S tem pa se sicer nisem niti preveč ukvarjala in rekla sem si, da naj pišejo, če želijo, jaz se ne bom obremenjevala.

Story: Pa niste imeli zaradi teh govoric nikoli težav? Recimo, da ste imeli resnega fanta, ki je prebral in slišal ta namigovanja?

Res je, da česa grdega na srečo še nisem zasledila in da je vedno šlo res samo za namigovanja. Sicer pa sem se pač sprijaznila s tem, da to spada k delu, ki ga opravljam. Da sem vsem na očeh in da se ukvarjajo z menoj.

Story: Kaj pa postavni manekeni, s katerimi ste obkroženi pri svojem delu? Vas nikoli niso zamikali?

To me večkrat vsi sprašujejo, vendar me manekeni niso nikoli zanimali. Zdijo se mi preveč zagledani sami vase, mene pa bolj privlačita sproščenost in simpatičnost, ne toliko sama lepota.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story