Katarina Jurkovič: “V življenju ne bi ničesar spreminjala!”

Katarina Jurkovič: “V življenju ne bi ničesar spreminjala!” (foto: Foto: Foto) Foto: Foto
Vir: Story
5. 4. 2020

Lepotica Katarina Jurkovič se po krajšem premoru vrača na male zaslone, saj bo tudi to sezono vodila studijsko oddajo o formuli 1. Tokrat pa smo z mamo ljubkega štiriletnega Marca kramljali bolj po žensko ...

Kaj bi v teh dneh našli v vašem predvajalniku glasbe?

V mojem predvajalniku glasbe se vedno najdeta kakšen rock in pop. Rada poslušam Jamesa Blunta, Roxette, Bryana Adamsa, skupino Nickelback, Enriqueja Iglesiasa, Lady Gaga ...

Imate radi knjige ali berete samo kakšno strokovno čtivo?

Rada berem, vendar v tem obdobju zelo malo oziroma skoraj nič, saj mi že tako zmanjkuje časa. Ves prosti čas, ki ga trenutno imam, posvečam svojemu sinu Marcu. Trenutno berem samo pravljice. (nasmešek)

Ste opazili, da se kaj bolje počutite, odkar je končno posijalo sonce v naše kraje?

Tudi name vreme zelo vpliva, zato vsako zimo komaj čakam, da se začnejo toplejši dnevi, obsijani s soncem. Zdi se mi, da poleti vse delam lažje in z večjim veseljem. Zelo zadovoljna bi bila, če bi bilo vsako leto tako kot letos, ko smo imeli že februarja prave pomladne temperature.

Koliko kozmetičnih izdelkov uporabljate dnevno?

Doma imam ogromno negovalne kozmetike. Glede na to, da me pri snemanjih in na televiziji zelo pogosto profesionalno naličijo in delajo z mojimi lasmi različne frizure, imam doma ogromno negovalnih izdelkov za kožo in za lase. Vsak večer pred spanjem ustrezno negujem svojo kožo. Samih ličil imam pa zelo malo, saj me pri delu večinoma uredijo drugi.

Kaj bi danes našli v vašem hladilniku?

Vedno se najdejo grški jogurt, zelenjava, sir, omake za testenine, toast in kakšna domača salama. Pa vse osnovne sestavine za kuhanje, saj vsak dan kuham kosilo.

Za kaj ste najbolj hvaležni staršem?

Najbolj sem jima hvaležna za lepo vzgojo in da so me vedno podpirali pri mojih odločitvah.

Za kaj najraje zapravljate?

Najraje zapravljam za parfume in kavbojke.

Bi oprostili prevaro?

Mislim, da je ne bi oprostila. Pa naj bo to kakršna koli prevara …

Katera je vaša najljubša pravljica?

Moja najljubša pravljica je Sapramiška. V osnovni šoli sem igrala v igralskem krožku glavno vlogo in mi je zato najbolj ostala pri srcu.

Katera se vam zdi najbolj moteča človeška lastnost?

Pri ljudeh me najbolj motijo zahrbtnost, nevoščljivost in nečistoča.

Imate veliko prijateljev?

Dobrih prijateljev imam kar nekaj, najboljši prijateljici pa dve. Zelo dobra prijateljica je tudi Iris Mulej, s katero sva vrsto let skupaj delali in se družili. Zdaj se tudi večkrat srečava s svojima otrokoma, saj je med njima le dobrih šest mesecev razlike.

Imate radi rože?

Rože so lepe, če so … če jih pa ni, pa tudi ni nič narobe.

Bi kaj spremenili v svojem življenju?

Ničesar ne bi spremenila, saj sem zadovoljna z vsemi svojimi odločitvami. Za vsako slabo izkušnjo sem prepričana, da se je morala zgoditi z razlogom. Torej iz vsega slabega vedno potegnem nekaj dobrega.

Kaj znate najbolje skuhati?

Od sladic zelo dobro naredim tiramisu. Kaj najbolje skuham, pa bi mogoče mogli vprašati mojega moža, saj vsak dan kuham, in to zelo različno. Več stvari je že pohvalil, tako da ne vem, kaj bi bilo najboljše. (smeh)

Koliko časa porabite zjutraj pred ogledalom?

Zjutraj sem pred ogledalom kakšnih 10 minut. Včasih še kakšno minutko manj, več pa nikoli. Več časa mi vzame bujenje in priprava sina za vrtec.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story