Katarina Jurkovič: Vadi pod nadzorom

Vir: Lea
21. 4. 2011

Ena najlepših slovenskih manekenk in lepotica, ki krasi naslovnico zadnje številke slovenskega Playboya, Katarina Jurkovič, je z objavo na naslovnici sprožila številna ugibanja o svojem telesu.

Predvsem moški so se dobesedno ogreli za Katarino, ki je že prej večkrat zbujala poželjive poglede in tudi sama opazila, da jo marsikdo požira z očmi. A od lanskega septembra je Katarina obrnila nov list v življenju, saj je s pomočjo trenerja Mihe Zupana dosegla tisto, o čemer številni drugi lahko le sanjajo.

“Do trenutka, ko sem prvič stopila v kranjski Megacenter in spoznala Miho, sem bila, po pravici povedano, lena. Miha mi je z jedilnika kmalu črtal skoraj vse stvari, ki jih imam rada, predvsem pa jogurte in sir, ki jih obožujem,” poskuša resno in jezno pogledati Katarina Miho, ki se ob tem le smeji.

“Potem so se začele vaje v fitnesu, ki so postale moj vsakdan. Priznam, da sem se na začetku kar težko pripravila do tega, da sem se odpravila v dvorano, a tudi z Mihovo pomočjo in seveda s pravilnimi vajami sem na svojem telesu kmalu opazila številne spremembe, kar mi je postajalo vedno bolj všeč,” nam izda Katarina, ki potrebuje čvrsto telo tudi za delo manekenke, še bolj pa so se ji napori obrestovali, ko se je odločila, da svoje zapeljivo telo povsem golo nastavi Playboyevemu fotografu Alešu Bravničarju.

Priporočamo