Katarina Jurkovič: Vsi njeni športniki

Katarina Jurkovič (foto: Playboy.si) Playboy.si
Vir: Nova
30. 5. 2011

Pred kratkim je lepotica Katarina Jurkovič v reviji Story priznala, da je od januarja punca enega izmed najboljših (tudi med najbolje plačanih) slovenskih nogometašev, Milivoja Novakovića. Katarini pa so očitno zelo všeč športniki, saj jih je kar nekaj že podrobneje spoznala.

Pred Novakovićem je bila z mladim nogometašem Rozmanom, ki ima nekaj čez 20 let in igra v Nemčiji. Zasluži od tri do štiri tisoč evrov na mesec, pred tem pa je igral za slovenski Interblock.

Bila je tudi na obisku v Sacramentu pri košarkarju Benu Udrihu in po informacijah njegovih prijateljev je tam šopingirala z njegovo kartico. Udrih je očitno zelo galanten, ampak si to tudi lahko privošči, saj je dobil 33 milijonov dolarjev za pet let.

Med njenimi bivšimi so menda še Ljubiša Štrbac (nogometaš v Nemčiji), Luka Elsner (igra v Domžalah) in Goran Šukalo (tudi v Nemčiji – on je sicer brat Stančke Šukalo, tako da je vajen lepotičk).

Njen zdajšnji fant Milivoje Novaković pa je tretji strelec nemške prve lige, star je 32 let in zasluži krepkih 80 tisoč evrov na mesec, tako da ji hudega ni. Odkar je konec nemškega prvenstva, sta srečna skupaj v Sloveniji, prej pa ga je menda obiskovala tam.

Priporočamo