Katarina Kresal odkrito o tem, kako se je v časih korone spremenilo njeno življenje

Katarina Kresal odkrito o tem, kako se je v časih korone spremenilo njeno življenje (foto: Primož Predalič, foto SOF) Primož Predalič, foto SOF
24. 12. 2020

Nekoč v politiki, zdaj v drugih vodah. Katarina Kresal je še vedno odločna dama, ki v oddaji Zadnja beseda iskreno poda svoje mnenje.

Ker trenutno živimo v razmerah, ki so res nenavadne, je vsak med nami moral uvesti določene spremembe v svoje življenje. To je naredila tudi ona, ki je v enem od intervjujev opisala, kakšen je njen vsakdan v trenutnih razmerah.

"Tile ukrepi so dober test, koliko si se sposoben prilagoditi nenadnim spremembam v življenju. Lahko obtičiš in se smiliš sam sebi, lahko pa rečeš, k vragu, če se je svet spremenil, se bom pa še jaz!

Neverjetno, koliko koristnega se človek lahko nauči, ko pride do takšne drastične spremembe v načinu življenja in dela, če se ne moreš srečevati v živo, če ne moreš sesti na letalo in se odpeljati na sestanek. Danes sem mojster vodenja projektov na daljavo, število ljudi in inštitucij, s katerimi sodelujem, pa se je vsaj podvojilo."

Vir: dobrakarma.si

Dodala je še, da je nekaj, kar se je začelo kot zdravstvena kriza, preraslo v vsesplošno družbeno krizo. Te pa po njenem mnenju ne moremo reševati s plašnicami na očeh, saj bi nam to onemogočilo širok pogled na težavo.