Katarina Kresal: Uživala v Škrabčevi vili

Katarina Kresal z družbo (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
31. 5. 2011

Naši paparaci so zelo aktivni in lovijo znane tudi na Gorenjskem. Tokrat je ob Blejskem jezeru v eni izmed najbolj prestižnih vil uživala naša ministrica Katarina Kresal.

Naključni paparac sprva ni verjel svojim očem, da ministrica popiva na balkonu luksuzne vile, a ko je fotografijo približal, je videl, da je res ona in da ji družbo dela še njen partner Miro Senica. Domačin mu je še zaupal: »To je vila, ki je bila nekoč v državni lasti, pa so jo prodali in jo je kupil neki Američan za milijon evrov. Zdaj imajo čisto vsak vikend notri zabave.«

A ko smo se podrobneje pozanimali, kdo je lastnik vile, se je izkazalo, da je to eden izmed najbolj cenjenih slovenskih podjetnikov, ki je pred kratkim na lestvici najuglednejših slovenskih direktorjev zasedel drugo mesto, gospod Janez Škrabec.

S soprogo Sonjo že nekaj let urejata vilo. Prenavljata jo po načrtih slovitega arhitekta Borisa Podrecce, okoli nje pa se razprostira še 18 tisoč kvadratnih metrov parka, prehajajočega v gozd in ki ga je zasnovala krajinska arhitektka Ana Kučan, hči Milana Kučana. Zakonca Škrabec se nameravata na tudi sčasoma Bled za stalno preseliti. Vrednost vile sega krepko čez milijon evrov – ocenjujejo jo na dobre štiri milijone evrov!

Naš paparac pa nam je še zaupal: »Precej dolgo so se zadrževali na balkonu, kar debelo uro. Bili so popolnoma sproščeni in sploh niso opazili ali niso hoteli opaziti, da jih ljudje na cesti opazujejo. Ves čas pa so v rokah imeli kozarce in očitno so se imeli zelo lepo.«

Priporočamo