Katarina Kresal ima pri 50 letih še vedno takole manekenske noge, ki obračajo številne glave

20. 11. 2023
Deli
Katarina Kresal ima pri 50 letih še vedno takole manekenske noge, ki obračajo številne glave (foto: Arhiv)
Arhiv

Katarina Kresal danes ni več tako zelo prisotna v medijih kot nekoč, še vedno pa je videti odlično.

Nekdanja ministrica za notranje zadeve in odvetnica Katarina Kresal se bolj redko pojavlja v medijih, še vedno pa je videti odlično in ko jo je le mogoče videti, jo prav gotovo nihče ne more spregledati, saj je še vedno videti noro mladostna in postavna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija Lady (@revija.lady)

Ko se je nedavno pojavila na enem od dogodkov, so bili mnogi navdušeni, ko je v kratki črno obleki blestela ob svojem dolgoletnem partnerju Miru Senici, znanem odvetniku, s katerim že leta veljata za skladen par. Pred časom je tudi povedala, da najbolj obožuje nedelje, ko ji njen srčni izbranec pripravi zajtrk.

Saša Lendero z novo pričesko čisto spremenjena in videti je vsaj 15 let mlajša

"Tempo življenja je vse hitrejši, zato so najbolj sproščujoče ravno tiste stvari, ki so najbolj navadne … Pozen zajtrk v nedeljo, ki mi ga pripravi Miro, popoldne s knjigo v roki, večer na kavču ob napetem filmu … Nimam veliko prostega časa, zato znam takrat uživati v najbolj običajnih brezdelnostih. Drugače pa so bila v časih pred pandemijo potovanja gotovo moj najljubši pravi odklop. Biti nekje daleč proč, med drugimi ljudmi, obkrožen z drugačno kulturo in običaji, učiti se novega, videti še ne videno … Doživetja so tisto, kar te res bogati in polni s spomini, ki ostanejo," je povedala pred časom za Svet24.

Mnoge pa danes zanima predvsem njen recept za večno mladosten videz, saj je pri 50 letih še vedno videti vražje mladostna in zdi se, da se v vsem tem času, odkar ni več notranja ministrica, ni prav nič spremenila. V kratki črni obleki so bile njene noge še vedno videti naravnost manekenske in mnogim se je zdelo, da ji leta nikakor niso prišla do živega. Vsekakor je videti, da je nasledila odlične gene, prav gotovo pa je Katarina skrbna tudi pri izbiri tega, kar se znajde na njenem krožniku, prav gotovo pa tudi pridno trenira, da ohranja svojo dobro formo.

Njeno postavo ji mnogi zavidajo in treba je priznati, da je pri 50 letih videti vsaj 15 let mlajša in da ji leta odlično pristojijo.

Bonus video: Anže Kopitar in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vrhuncih športnikove kariere, o njegovi družini in o tem, kako najraje preživlja svoj prosti čas.