Katarina Mala nam je predstavila fanta!

"Nisem mačeha. Jaz sem prijateljica." (foto: Primož Predaloč) Primož Predaloč
Vir: Story
29. 11. 2013

Pevki Katarini Mali se bo letošnje leto zagotovo globoko vtisnilo v spomin, saj je našla ljubezen svojega življenja. In čeprav v sorodno dušo ne verjame, je vesela, da je našla človeka, ki jo v celoti sprejema. Z Robertom bosta božične praznike preživela v Sloveniji, selitev na Otok, od koder prihaja postavni Anglež, pa je le še vprašanje časa.

Katarina in Robert se poznata že nekaj časa, vendar je iskrica preskočila nekoliko kasneje. Zanju je bila 'usodna' Francija.

"Ja, Francija je bila usodna, vendar izjemno bliskovita. Prehitro se je vse dogajalo. Na koncu je bilo kasneje potrebnih kar nekaj mesecev pogovorov in razumevanja, da sva si le različna in da prihajava iz dveh izjemno različnih kultur. Šele, ko sva začela odkrivati košček po košček strahove, mnenja, vrednote drug drugega in ko sva se začela sprejemati takšna, kot sva, sva se začela resnično spoštovati," nam je zaupala Katarina.

Na vparašnje, ali je v šarmantnem Angležu našla svojo sorodno dušo, odgovarja:

"Ne vem, kaj točno pomeni sorodna duša. Meni se zdi to kot neka pravljična, nerealna terminologija. Psihološko se po mojem mnenju temu reče sprejemanje. Dokler se namreč ne sprejmemo in sprejemamo, ne moremo biti skupaj in pika. Res je starejši, vendar meni njegova mentaliteta ustreza, resnično ustreza.

Je pravi gentleman, pa ne zato, ker odpira vrata, ampak zato, ker na vseh nivojih spoštuje mene kot žensko. Spoštuje moje delo, spoznava, da sem v svojih zoprnih trenutkih v bistvu najbolj ranljiva. Strinjam se s teorijami, da z ženskami ni najlažje. Ampak pri njem pa ne vem, ali ima to kaj z leti, ali ne, postajam boljši človek, tudi zrelejša in bolj odgovorna."

Glede na to, da ima Robert otroke od prej, je Katarina nekako čez noč postala tudi mačeha. Kako pa se znajde v tej novi vlogi?

"Ah, nehajte. Nisem mačeha. Jaz sem prijateljica. (smeh) Včasih te znajo spraviti malo do roba, ampak so odlični in fantastični otroci. Nabriti in pametni, ljubki in razigrani, tako kot pač vsi najstniki. So zanimivi in zelo so si različni. Zanimivo je biti v njihovi družbi, je pa težko razumeti, in to se moram še naučiti, kako skomunicirati nesoglasja ali kako postaviti meje."

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 49/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 49/2013

Story Story 49/2013, od 27. 11. 2013