Katarina Mala: Novi singel jo spravlja v evforijo!

Katarina Mala (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lea
15. 5. 2013

Strup je v majhnih stekleničkah. In tam nekje zasledimo tudi vsestransko Katarino Mala. Je posebna, drugačna, magnet za moške oči.

Je pevka, igralka in vodja projekta Čarobni dan, ki se v nedeljo, 19. maja, obeta na Bledu. "Čarobni dan je naš mali otrok, ki ga vsako leto rodimo, vzgajamo in pripeljemo do njegove mature. (smeh) Ima več staršev, največ tri, ki pa se vedno ne strinjajo pri vzgoji, čeprav vsi vedo, kakšen je skupni cilj.

Kot vodja projekta v Arboretumu najbolj skrbim za to, da so vse stvari glede programa, ki je vsako leto bolj obsežen in zato tudi težje obvladljiv, logistično urejene, dobro spromovirane, da je dogodek varno izpeljan, da sovpada z lokacijo in ne nazadnje: da se otroku, ki obišče Čarobni dan, odprejo nebesa," je povedala Katarina, ki bo na Bledu tokrat tudi sama med nastopajočimi.

Ker je Čarobni dan je dan družin, nas je še posebej zanimalo, kako se Katarina razume s svojo družino.

"Prihajam iz pretežno italijanskega tipa družine. Veliko smo skupaj, veliko se družimo, družinska kosila in prazniki so tudi v močno natrpanih urnikih nekakšna obveza. No, pa tudi pogrešamo se, saj vsi veliko potujemo. Kadar smo skupaj, je tudi jakost naših debat zelo italijanska. (smeh) Obožujem in spoštujem svojo družino in se imam za izjemno srečno, da sem del tako pomembne celice."

Več je povedala v intervjuju, ki si ga lahko v celoti preberete v novi številki revije Lea, za katero je povedala tudi, da v teh dneh zaključuje čisto novi singel, ki naj bi bil tako zabaven, poskočen in tekstovno zanimiv, da jo spravlja v evforijo.