Katarina v vlogi agentke Cie

Zaupala nam je, da se ji ni bilo težko poistovetiti z vlogo, saj je težko pričakovala pravi vrtiljak čustev, ki se porajajo v liku. (foto: Helena Kermelj, Karantanija Cinemas) Helena Kermelj, Karantanija Cinemas
Vir: Story
25. 3. 2016

Slovenska igralka Katarina Čas v zadnjem času navdušuje z novo predstavo Ebola, ki predstavlja povsem nov koncept igre na slovenskih odrih, saj jo usmerja samo občinstvo. Vendar to še ne pomeni, da je zanemarila filmski svet, ravno nasprotno.

Pred kratkim so namreč ob zaključku beograjskega mednarodnega filmskega festivala premierno predvajali njen najnovejši film Prehod (The Rift), ki je nastal pod režijsko taktirko Dejana Zečevića. Srbsko-slovensko-korejska produkcija filma je poskrbela za navdušen aplavz ob koncu, ko so se občinstvu predstavili tudi glavni igralci. Ob simpatični Katarini v filmu namreč nastopajo tudi ameriški televizijski zvezdi Ken Foree in Monte Markham ter srbska igralca Dragan Mićanović ter Denis Murić. Slovenska igralka, ki se je prelevila v agentko Cie, katere težko žalovanje za umrlim sinom prekine nujna operacija, je sicer velika oboževalka tako grozljivk kot tudi znanstvenofantastičnih filmov. Zaupala nam je, da se ji ni bilo težko poistovetiti z vlogo, saj je težko pričakovala pravi vrtiljak čustev, ki se porajajo v liku. Veliko prizorov so posneli tudi v nočnih urah, zato jo je včasih kar malo zeblo, poleg vsega pa si je med snemanjem tudi zlomila nogo. V enem izmed prizorov je namreč poskušala pomagati soigralcu Draganu Mićanoviču, ob tem pa se je spotaknila ob štor in poskrbela za mavec na svoji nogi. Snemanje so kljub vsem zapletom uspešno zaključili, napet znanstvenofantastični triler bo tako poskrbel za pravo poslastico, v naše kinematografe pa prihaja 28. aprila.

Napisala Nika Arsovski
Fotografije Helena Kermelj, Karantanija Cinemas

Značke: Katarina Čas
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story12/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 12/2016

Story 12/2016, od 17. 03. 2016