Katarino Benček so poskušali oropati?!

Na jugovzhodu Azije je 
našla svoj novi pristan, 
a je pred kratkim tam 
doživela tudi neprijeten 
dogodek. (foto: Osebni Arhiv) Osebni Arhiv
Vir: Nova
22. 4. 2019

Čedalje bolj uspešna slovenska blogerka Katarina Benček se je pred nekaj meseci usedla na letalo in poletela proti Indoneziji. 

Brez velikih načrtov in pričakovanj. Preprosto se je prepustila dogajanju na Baliju, našla nove prijatelje in zaplula v poslovne vode. Ob pisanih dogodivščinah, ki jih je nanizala v zadnjih nekaj mesecih, pa je življenje v tropskem raju nekoliko zagrenil le zadnji pripetljaj. Katarina je na družabnih omrežjih objavila fotografije, na katerih je njen obraz prekrit z modricami. A kot se zanjo spodobi, ji tudi sicer zelo neprijeten pripetljaj ni izbrisal nasmeha z obraza.

“Zadnjič sem se vozila z enega dela Balija na drugega. Bilo je že precej pozno. Opazila sem, da se mi je sumljivo začel približevati motor. Takoj mi je postalo jasno, da me bodo poskusili oropati. Začela sem kriliti z rokami in jih poskušala odgnati stran, da bi tako zavarovala svoje imetje. Pri tem sem žal izgubila ravnotežje in uvidela, da bo prišlo do trčenja. Zatem se ne spomnim več ničesar, le trenutka, ko sem se zbudila povsem omotična in krvava, okrog mene pa je bila vsaj 50 parov radovednih oči. Odnesli so me na bližnji travnik in me oskrbeli, takoj zatem pa odpeljali v bolnišnico. Tam so opravili CT slikanje glave ter oskrbeli rane. Na srečo sem jo odnesla brez hujših poškodb, le z manjšim pretresom možganov. Komedija se je začela naslednji dan, ko so vse modrice prišle na plan in res nisem želela v javnost. Zato sem se na družabnih omrežjih pošalila, da imam končno permanentni make up,” nam je o pripetljaju zaupala Katarina, ki je s tem želela opozoriti tudi druge, naj bodo previdni.

Vsekakor je presenečena zaradi poročanja slovenskih medijev, ki so zgodbo precej drugače interpretirali, a kot ponavlja: “Konec dober, vse dobro. Živa sem in to je vse, kar šteje.” Takoj, ko se je spočila, se je lahko spet posvetila svojemu delu. Velik delež svojega časa nameni blogerstvu, največ sodeluje z restavracijami. “Sem velik gurman,” pojasni Katarina in doda, da sodeluje tudi s hoteli in vilami: “Zato se vedno veliko fotografiram in sem še vedno na to osredotočena. To je neke vrste 'lifestyle' fotografija, ki jo podprem z blogom.”

Čeprav v Indoneziji zelo uživa, pa je vseeno nekaj, kar močno pogreša. “Zdaj mogoče že pogrešam ta neki socialni moment, da bi imela že kakšne bolj stalne prijatelje,” je potarnala Katarina in pojasnila, da je Bali zelo pretočen otok, ljudje pridejo in gredo. Kljub neprijetni izkušnji pa lepotička ne bo dovolila, da ji ta zagreni življenje na Baliju. Na jugovzhodu Azije je našla svoj novi pristan, pogosto pa jo zanese tudi v bližnje dežele, od koder s fotografijami navdušuje svoje sledilce.

Besedilo: Nika Arsovski // Fotografije: osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri