Kataya bo še bolj mična in gibčna

Kataya bo še bolj mična in gibčna (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
31. 1. 2020

Katja Ajster, ki jo sicer poznamo pod umetniškim imenom Kataya, je že lep čas vpeta v svet slavnih in zabavnih, saj je svojo pot začela v glasbeni skupini Tangels, v kateri sta bila tudi Raay in Marjetka ter Mitja Šinkovec.

Katayo smo sicer že lahko spremljali v šovu Znan obraz ima svoj glas, vsi tisti, ki pozorno poslušajo in gledajo risanke, pa so lahko v mnogih zgodbah prepoznali njen glas, saj je sodelovala pri sinhronizaciji risank (Čebelica Maja in Smrketa sta najbolj prepoznavni), ne nazadnje pa je sodelovala tudi v reklamah.

"Sedaj se me boste lahko nasmejali in se z mano potili še v šovu Zvezde plešejo. To je to! Največja želja uresničena in ne damo se ...," je ob tej veseli novici zapisala Kataya, ki je v glasbeni karieri izdala kar nekaj singlov, da o sodelovanjih z različnimi domačimi glasbeniki niti ne govorimo.

V zadnjem obdobju je bila Katja Ajster sicer medijsko manj izpostavljena, saj je v tem času dokončala šolo, ne nazadnje pa jo ravno te dni čakajo še zadnji zagovori glede diplome. Spomladi pa jo čaka največji izziv - sodelovanje v šovu Zvezde plešejo, česar se izjemno veseli, saj se bo tako - glede na to, da nima nekih plesnih izkušenj - naučila tudi plesati.

Priporočamo