Kataya: Božič bo praznovala z Jamiejem Oliverjem

Vir: Lea
14. 12. 2012

Najbolj slaven kuhar na svetu, simpatičen Britanec Jamie Oliver, bo letos tisti srečnež, ki bo prejel popolno božično pozornost naše pevke Kataye.

"Skupaj bova kuhala," se hudomušno nasmiha pevka, nato pa le razloži, da fizično ne bosta skupaj. "Na programu FOX 24Kitchen bo imel posebno božično oddajo o prazničnih jedeh, in ker bo oddaja na sporedu že popoldne, sem prepričana, da mi bo pomagal in bo tudi pri meni doma na sveti večer lepo dišalo."

Posebna božična oddaja Jamiejev najboljši božič bo sicer precej družinska, Kataya pa jo komaj čaka tudi zato, ker ne pričakuje pretežkih receptov. "Kuhali bosta pravzaprav njegovi mali hčerkici Poppy in Daisy, tako da računam, da bom zmogla pripraviti to, kar znata onidve."

Pa bo res tako lahko? Jamie razkriva, da bodo skupaj najprej pripravili purana in sladice, nato pa se bodo lotili praznično-slastnih kombinacij, med njimi tudi šunke in marmelade iz klementin. "Predstavili bomo tudi nekaj zamisli, kaj storiti s hrano, ki nam ostane po praznični pojedini."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri