Kataya: Doživlja starostno krizo

Pevka je priznala, da je globoko v sebi prava piflarka, zato se je vpisala na tečaj za izdelovanje spletnih strani in aplikacij.  (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
25. 6. 2016

Pevka Kataya ni nikoli skrivala lepotnih popravkov, ki si jih je privoščila na obrazu. Ambulanto dr. Onišaka je obiskala kar nekajkrat in si privoščila injekcije botoksa.

"Doživljam nekakšno krizo pred 30. letom, ker to niso več dvaj­seta. Živimo v družbi, ki idealizira žensko mladost, lepoto in težko je vzdrževati standard, sploh ko si javna oseba. Trenutno se zanašam na veliko hidracije ter telovadbe in seveda pomoč mojega ljubega doktorja Borisa Onišaka, ki mi z občasnimi terapijami osveži videz. Vse bolj pa razumem bistvo ženskosti in zdaj, ko stopam v trideseta, se počutim bolj žensko in bolj mogočno kot kdaj prej. Tega občutka ne bi zamenjala za nobenih 25 let," je iskrena Kataya, ki se je odločila za še en izziv v svojem življenju. Ker se zaveda, da se v Sloveniji z glasbo težko preživi, se je vpisala na tečaj računalniškega programiranja.

"Rada bi se čim bolj izobrazila in tudi nočem, da je moja strast edini vir zaslužka."

Značke: Kataya