Kataya: Fant ni bil ljubosumen

Kataya: Fant ni bil ljubosumen (foto: Tine Potočnik) Tine Potočnik
Vir: Story
2. 6. 2013

Pevki Katayi bo zavidala marsikatera ženska, saj je kar nekaj ur preživela zaprta v studiu v družbi postavnih mladeničev, raperja Challeta Salleta in pevca Erika. Pevko smo vprašali, kaj o tem pravi njen dolgoletni fant, vendar pa je na presenečenje vseh to glasbeno sodelovanje nastalo na njegovo pobudo.

Story: Kako se je začelo sodelovanje?

Prvič, ko sem Erika slišala peti, sem si rekla: Opa, ta bo pa nekoč z mano pel! (smeh) In kar si zadam, to potem tudi uresničim. Oba s Challetom sta nadarjena in zelo prijetna fanta, vsak s svojim slogom in posebnim glasom.

Story: Kako ste se ujeli kot glasbeniki? Ste začutili kakšno posebno kemijo?

Mislim, da je bila za moje prvo sodelovanje ta izbira popolna! Komaj čakam, da slišite naš izdelek. Med dva moška glasova vnesem potrebno žensko energijo in zato je pesem zlitje treh različnih vrst petja in super glasov. Oba sta izredno zabavna in prijetna fanta in super je delati z njima, vsekakor lahko rečem, da to gotovo ni bilo naše zadnje sodelovanje.

Story: Duetov in sodelovanj pri vas nismo bili navajeni. Kako to, da ste se odločili za prav ta dva izvajalca?

Izbira je bila logična in prava zame v tem trenutku, to je pravzaprav sanjski trio. (smeh) Za sodelovanje z njima sem bila odločena že dolgo prej, preden sta sploh izvedela za to. (smeh)

Story: Sami ste predvsem pop izvajalka, zdaj pa ste zaplavali tudi v hiphop vode. Kako se znajdete v tej zvrsti?

Pravzaprav se poigravam z mislijo, da bi kdaj tudi sama kaj malega zarapala, vendar to raje prepuščam profesionalcem. (smeh) Takšen raperski vložek je v pop in r'n'b komadih vedno dobrodošel, sploh pa še nisem sodelovala z nobenim raperjem ali pevcem, zato sem zelo dobro premislila, kdo bo moj prvi. (smeh) Challe in Erik sta definitivno najboljša izbira. Super sta!

Story: Challe Salle trenutno velja za enega najbolj zaželenih samcev, tako da vam bo zavidala marsikatera predstavnica nežnejšega spola. Kakšen je bil vaš prvi vtis o njem? Bi z bralkami delili kakšno njegovo lastnost?

Nisem vedela, da je Challe najbolj zaželen samec. A res? Ja, zelo zelo dobro zanj! (smeh) Moram reči, da sta me oba z Erikom pozitivno presenetila, Erik je preprost navihan fant s prelepim glasom, Challe pa me je presenetil s svojo zadržanostjo in prijaznostjo, res je super fant.

Story: Sami ste že kar nekaj časa srečno zaljubljeni ... Je bil vaš dragi kaj ljubosumen, da toliko časa preživite s kar dvema moškima?

V bistvu nas je predstavil kar moj fant. (smeh) Niti najmanj ni bil ljubosumen, ker zelo dobro ve, da imam oči samo zanj. Poleg tega pa nisem bila samo z dvema, vendar kar s petimi ves večer v studiu, eden izmed njih je bil seveda moj fant, ki je bil ves čas zraven.

Story: Kdaj lahko pričakujemo končni glasbeni izdelek? Načrtujete tudi snemanje videospota?

V mesecu dni bo pesem že na radiih. Zelo verjetno bomo snemali spot, vendar malce pozneje, zdaj me čakajo izpiti, šola pa mi je bila vedno na prvem mestu.

Story: Bliža se poletje in večina že razmišlja o morskem oddihu. Imate že izbrano svojo lokacijo za dopust?

Najprej greva s fantom v Grčijo na srfarski oddih, potem pa še na hrvaško obalo. V dveh delih, če bo vse po sreči, saj me čaka še ogromno dela v moji najljubši službi, na Studiu ritem, ker bomo začeli snemati drugi del Smrkcev, česar se izredno veselim! Komaj čakam, da se vrnem v bele čeveljce ene in edine Smrkete.

Story: Če bi imeli možnost izbire, da bi lahko odpotovali kamorkoli na svetu, katero destinacijo bi izbrali in zakaj?

Moja še neizpolnjena želja so Maldivi, tja bom definitivno odšla. V kratkem pa načrtujem obisk Anglije, tudi iz poslovnih razlogov.

Story: Ste sicer bolj poletni ali zimski tip človeka?

Zagotovo poletni. (smeh) Sem najbolj premražen človek, kar jih poznam. Še zgodaj poleti hodim naokoli v tankih najlonkah, ker me tako zebe. V največji vročini, ko se drugi hladijo v senci, pa se najraje grejem (seveda z zaščito) na žgočem soncu, drugi pa me z bolečino opazujejo, ker jim je tako vroče, medtem ko se jaz takrat komaj ogrejem. (smeh)

Story: Na kakšne kopalke prisegate?

Najraje imam bolj športne kopalke, ki dobro držijo oprsje, saj sem na morju zelo aktivna v vodi. Ne maram kopalne mode, ne prisegam na nobeno znamko, model kopalk ali modne smernice. Pomembno mi je, da so kopalke funkcionalne in se prilagajajo mojim aktivnostim, ne pa jaz njihovim oblikam, ki so jih postavile modne smernice.

Napisala Anja Kontrec, foto Tine Potočnik   

Značke: Kataya
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 23/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 23/2013

Story Story 23/2013, od 29. 05. 2013