Kataya je zaročila svojega fanta Igorja!

Kataya (foto: revija Story) revija Story
4. 4. 2014

Naša odlična pevka Kataya, ki svojega fanta pridno skriva pred mediji, se bo poročila. Še bolj presenetljivo pa je, da je snubitev izvedla sama in to kar v resničnostnem šovu Sladko življenje, ki ga lahko spremljate na Planet TV.

To, da ima Kataya fanta, sicer ni nobena skrivnost, a se z njim v javnosti in v medijih pojavlja tako redko, da se je že večkrat pojavilo vprašanje ali njen fant pravzaprav sploh obstaja.

Zdaj je precejšen del zasebnosti razgalila v šovu Sladko življenje, šla pa je celo tako daleč, da je ob prisotnosti televizijskih kamer zaročila svojega dolgoletnega fanta Igorja, ki ga ljubkovalno kliče Momo.

kataya in igor

Pred zaroko je imela Kataya kar nekaj težav s prstanom, saj ni bil pravočasno izdelan, a so ji ga na koncu je le dostavili.

"Momo, bi za večno postal moj Momo?" se je glasilo njeno vprašanje. Kaj je fant odgovoril, nismo slišali, a glede na prstan na levem prstancu, je očitno privolil.

Tik pred pomembnim dejanjem se je Kataya odločila, da bo novico povedala svoji mami.

V videoposnetku si oglejte, kakšen je bil odziv:

V eni od prihajočih oddaj Sladko življenje, ki je na sporedu ob ponedeljkih in sredah po večernem filmu, pa ne spreglejte še snubitve!